Только прогулки по Японии, без лиц и разговоров.
Наконец-то отработал съёмку HDR, и теперь надо переснять некоторые места. В этот раз Синдзюку.
Я прогулялся вокруг станции, заглянув в Кабукитё и Голден гай. Прошёлся как по главным проспектам с сияющими магазинами, так и по тёмным закаулкам со старыми барами. На западной стороне нашёл Рождественскую иллюминацию. И вконце вернулся в начало.
At Sushi Sho in Hawaii, Chef Keiji Nakazawa has assembled a master team of sushi apprentices to make one of the best omakase outside of Japan.
Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry.
Japanese A5 Wagyu (600g) from Kagoshima, the winner of the Japanese Wagyu Olympics — 全国和牛能力共進会 held every 5 years in Japan — Wagyu Olympics: 全国和牛能力共進会 — short 全共 (Zenkyo) — winners in recent years: 2007 — Miyazaki / 2012 — Miyazaki / 2017 — Kagoshima