Помочь в развитии канал по желанию:
Яндекс.Деньги: 41001976242342
WebMoney: R418247438181, Z134535442693
PayPal: anchous.jp@gmail.com
Qiwi: 79099990602
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Все, что ты хотел знать о реальной жизни в Японии на моем канале. Беседы с японцами на разные актуальные темы, репортажи, влоги. Видео выходят 3-4 раза в неделю!
Пройдите за кулисы и узнайте — каково это владеть рамен рестораном в Японии. Если вам нравятся эти мини-документальные фильмы, мы будем счастливы, если вы поддержите нас на Patreon www.patreon.com/lifewhereimfrom. Поддерживая нас, вы получите доступ к таким вещам как: наши комментарии, не вошедшие в видео кадры, вырезанные сцены и чат с нами в формате «вопрос — ответ».
Если вы хотите посетить ресторан Кунимото — Менгокоро Кунимото, вы можете его найти здесь goo.gl/maps/RFRmrLK7KST2.
Классическая свадьба за 400 тысяч в городе Ливны с исконно русской кухней, свадьба в стиле Алисы в стране чудес за 350 тысяч в Череповце, свадьба в красно-черных цветах за 3 млн рублей в Москве, армянская свадьба за 800 тысяч рублей в Долгопрудном.
ytimg.preload(https://r10---sn-axq7sn7z.googlevideo.com/generate_204);ytimg.preload(https://r10---sn-axq7sn7z.googlevideo.com/generate_204?conn2);Malaysian Street Food — LOBSTERS AND FISH MARKET Kota Kinabalu Seafood Malaysia — YouTube<link rel=«alternate» type=«application/json oembed» href=«www.youtube.com/oembed?format=json
«Ужин отдай врагу, обедом поделись с другом, а завтрак съешь сам». Мы все знаем эту истину, но многие все равно пренебрегают завтраком. А зря. Ученые из Японии доказали: эти люди рискуют ни много ни мало своей жизнью, так как угроза инсульта в этом случае повышается на 36%. Не менее важно и то, что именно мы едим на завтрак. Кардиохирург с мировым именем Лео Бокерия уверен, что привычка употреблять на завтрак некоторые продукты тоже опасна.