Chef Tomoo Kimura, 42, opened Sushi Kimura in Singapore almost three years ago and it has since gone on to receive a coveted Michelin star in 2018. We follow Chef Kimura around for a day to show you what goes into a Michelin star sushi chefs daily routine.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Подпишитесь на AdMe: goo.gl/DgUonf
— Мы собрали несколько невероятных правил вежливости из Японии. Если вы их нарушите, это серьезно обидит ваших японских друзей или коллег.
— Мы в социальных сетях:
По вопросам сотрудничества: info@kuzno.com
Ностальгическое и очень вкусное видео. Не рекомендуется к просмотру на пустой желудок. Каша, творожная запеканка вкусная-превкусная, воздушный омлет и прочие вкусности ради которых ходят в детский сад!
Итальянцы пробуют меню из детского садика, знакомое каждому из нас. Пришлись ли простые, но такие родные блюда итальянцам по вкусу, узнайте в нашем новом ролике!
П.С. чего не хватало в этом списке блюд?
Авторы канала и монтаж:
Лариса Степанцова
Дарья Переверзева
Оператор: Виталий Казанин
Участники видео:
Greta Aghemo
Stefano Mancini
Fabio Porrini
Valentina Cherchi
Alessandra Brambilla
Chiara Causa
Как я вижу Японию каждый день. Японский Макдоналдс
Это видео снято в новом живом стиле, что позволяет вам вместе со мной прогуляться по улицам Японии и увидеть Страну восходящего солнца такой, какой ее вижу. Вы увидите настоящую повседневную Японию. Мы прогуляемся по улице, зайдем в различные места, магазины, проедем на метро и другим транспорте, а также сравним Макдоналдс в России и Японии.
___
Твиттер: twitter.com/ShamovD
Инстаграм: instagram.com/shamovdmitry
Моя группа: vk.com/life_in_japan
Канал Шамовой Мики: www.youtube.com/user/ShamovaMiki
Мой авторский блог: www.youtube.com/user/ShamovD
Помочь в развитии канала по желанию:
Яндекс.Деньги: 41001976242342
WebMoney: R418247438181, Z134535442693
PayPal: anchous.jp@gmail.com
Qiwi: 79099990602
Почему у итальянцев сушеная рыба вызывает противоречия? Чем итальянцы могут закусывать водку? И что общего в нашей и их культуре закусок, обо всем этом узнайте в нашем новом ролике! Итальянцы и снэки знакомые каждому русскому, кто кого одолеет:)?
Авторы канала и монтаж:
Лариса Степанцова
Дарья Переверзева
Оператор: Виталий Казанин
Участники видео:
Leopoldo Caggiano
Fabio Porrini
Greta Aghemo
Vincenzo Paolella
Tania Petroni
Jury Favale