24 Hours With A Michelin Star Sushi Chef: Sushi Kimura


Chef Tomoo Kimura, 42, opened Sushi Kimura in Singapore almost three years ago and it has since gone on to receive a coveted Michelin star in 2018. We follow Chef Kimura around for a day to show you what goes into a Michelin star sushi chefs daily routine.

Sushi Kimura
Palais Renaissance
390 Orchard Rd,
Singapore 238871

#24HOURS

Produced by: Teh Aik Hui
Edited by: Teh Aik Hui
Shot by: Teh Aik Hui and Nathaniel Lim

— Website: sethlui.com/
Facebook: www.facebook.com/sethluimarketing
Instagram: instagram.com/sethluicious/

Jessies Roll | Reverse Inside Out Nori-less Sushi Roll


Music we use...try it for free: email.getambassador.com/wf/click?upn=plt-2FGoapKktRmRAIjC75rX8v-2Bu0Vbx3btWO5v6OXg61-2Byl2Bi7s-2FssQ6OjjVQ2d7_5AQt-2FCMyoG0FmMK0asO9sUOhWcNNvJg9Wf5ROrk6AUmv-2B3QdRmf7pcRuR7cvmJPX-2FXnkWGFf20f8zXtW6EaxO-2FUu5HDG5-2FXQ24QYyUVB7HIyB1Mg8EofmBfoCIPv7AgmMU6DRp4g5agHEYBkb7CbfosfxmZpKATx5DBw8GkG47RIno8uvtrQnLZzlTZoVjx-2FBpaUizKo8OBNymbVhXuP8dmkapHR-2B9T0BQIqFxtOOrzpSrSa4w3ATqqRc7-2BoNe3SU45jWymLAx1BIjNOSQ43P5ubO38F-2FBBGAMCIMIdmXyo9L0FzchwHCNU-2FbLAlcs1O

To buy the products I use in my videos, check out my Amazon Store; the price to you is the same, but I will earn a very small commission.
amazon.com/shop/hiroyukiterada-diariesofamastersushichef

Jessies Roll from Master Sushi Chef Hiroyuki Terada

Subscribe: http://bit.ly/2wHjb9m
Watch more: (popular video/playlist)
 
Follow Hiroyuki Terada:
Facebook: facebook.com/pages/NoVe-kitchen-and-bar/175557962456764
Instagram: www.instagram.com/diariesofamastersushichef/
Twitter: twitter.com/RealSushiChef

Second Channel: youtube.com/user/MIAMISPICE68

Cameraman Channel: youtube.com/charlespreston

 
Watch More Hiroyuki Terada:
Recent Uploads: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYuWPKACrEdlFbNXtFK52AU
Popular Videos: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuZYtstHx4FrAi8ftIz7sPvz
Extreme Series: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuY19AA30--T67M3K-WGriC8
Low Difficulty Recipes: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYWch7Yc_lFyoSU9_M2Lvw5

Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef

As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…

Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138

New videos every Sunday and Wednesday!

Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com

— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.

At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef

15 Примеров Японского Этикета, Которые Сведут Вас с Ума


Подпишитесь на AdMe: goo.gl/DgUonf
— Мы собрали несколько невероятных правил вежливости из Японии. Если вы их нарушите, это серьезно обидит ваших японских друзей или коллег.
— Мы в социальных сетях:

Facebook: www.facebook.com/www.adme.ru/...
5-Minute Crafts на Youtube: www.goo.gl/8JVmuC

— Больше классных статей и видео на adme.ru/

Итальянцы пробуют еду из детского садика


По вопросам сотрудничества: info@kuzno.com
Ностальгическое и очень вкусное видео. Не рекомендуется к просмотру на пустой желудок. Каша, творожная запеканка вкусная-превкусная, воздушный омлет и прочие вкусности ради которых ходят в детский сад!
Итальянцы пробуют меню из детского садика, знакомое каждому из нас. Пришлись ли простые, но такие родные блюда итальянцам по вкусу, узнайте в нашем новом ролике!
П.С. чего не хватало в этом списке блюд?

Авторы канала и монтаж:
Лариса Степанцова
Дарья Переверзева

Оператор: Виталий Казанин
Участники видео:
Greta Aghemo
Stefano Mancini
Fabio Porrini
Valentina Cherchi
Alessandra Brambilla
Chiara Causa

Как я вижу Японию каждый день. Японский Макдоналдс


Как я вижу Японию каждый день. Японский Макдоналдс
Это видео снято в новом живом стиле, что позволяет вам вместе со мной прогуляться по улицам Японии и увидеть Страну восходящего солнца такой, какой ее вижу. Вы увидите настоящую повседневную Японию. Мы прогуляемся по улице, зайдем в различные места, магазины, проедем на метро и другим транспорте, а также сравним Макдоналдс в России и Японии.
___
Твиттер: twitter.com/ShamovD
Инстаграм: instagram.com/shamovdmitry
Моя группа: vk.com/life_in_japan
Канал Шамовой Мики: www.youtube.com/user/ShamovaMiki
Мой авторский блог: www.youtube.com/user/ShamovD

Моя книга: shop.lifeinjapan.ru/product/show/2
Курсы манги: lifeinjapan.ru/manga/about
Курсы Живого Японского Языка: lifeinjapan.ru/lesson/about
Страница FB: www.facebook.com/ShamovD/
Наш Сайт: lifeinjapan.ru Наш магазин: shop.lifeinjapan.ru/
Моя книга о Японии: shop.lifeinjapan.ru/product/show/2
Группа авторского блога: vk.com/shamovdmitry

Мастер класс по разделке лосося от Сергея Крутова


Подробный мастер класс по разделке лосось

Магазин: profkitchen.store

Группа в вк (для поваров): vk.com/profkitchen

Моя личная страница: vk.com/bbrens

Телеграмм канал (поиск работы): tlgg.ru/profkitchen

Как Развлекались Японцы в Период Эдо. Театр Кабуки и Фестивали


Как Развлекались Японцы в Период Эдо. Театр Кабуки и Фестивали
Музей Эдо-Токио: www.edo-tokyo-museum.or.jp
Во время периода Эдо японцы посещали фестивали, ярмарки и театры. Одним из самых популярных являлся театр Кабуки.
Моя книга: shop.lifeinjapan.ru/product/show/2
Курсы манги: lifeinjapan.ru/manga/about
Курсы Живого Японского Языка: lifeinjapan.ru/lesson/about
Наш Сайт: lifeinjapan.ru Наш магазин: shop.lifeinjapan.ru/
Моя книга о Японии: shop.lifeinjapan.ru/product/show/2
Моя группа: vk.com/life_in_japan
Канал Шамовой Мики: www.youtube.com/user/ShamovaMiki
С востока на запад: vk.com/east2west
Твиттер: twitter.com/ShamovD
Инстаграм: instagram.com/shamovdmitry
Мой авторский блог: www.youtube.com/user/ShamovD
Группа авторского блога: vk.com/shamovdmitry
© 2016 Edo Tokyo Museum

Помочь в развитии канала по желанию:
Яндекс.Деньги: 41001976242342
WebMoney: R418247438181, Z134535442693
PayPal: anchous.jp@gmail.com
Qiwi: 79099990602

Итальянцы пробуют закуски из России


Итальянцы пробуют русские снэки.

Почему у итальянцев сушеная рыба вызывает противоречия? Чем итальянцы могут закусывать водку? И что общего в нашей и их культуре закусок, обо всем этом узнайте в нашем новом ролике! Итальянцы и снэки знакомые каждому русскому, кто кого одолеет:)?

Авторы канала и монтаж:
Лариса Степанцова
Дарья Переверзева

Оператор: Виталий Казанин
Участники видео:
Leopoldo Caggiano
Fabio Porrini
Greta Aghemo
Vincenzo Paolella
Tania Petroni
Jury Favale