Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shows you how to make our Seared Tuna with Mango Salsa. When we opened 4 years ago, this was on the menu, but we took it off a year later to introduce some other dishes. This was really a great seller and if you ordered it back then, you instantly fell in love with dish. The natural sweetness of the mango, paired with the slight soy/vinger of the Ponzu sauce is an amazing combination thats light and refreshing for summer. Go ahead and give it a try, and let us know what you think.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Выбирайте и покупайте телевизор с Яндекс.ТВ под управлением Алисы: clck.ru/SVRA6
Сегодня у нас многоминутный сказ о том как Даня Крастер бронзу отливал, да не поддавалась бронза никак. Даня Крастер её и так, и эдак, а бронза всё никак. Смог-ли герой победить и отлить коварный металл или нет? Блин, на самом деле видос весьма экспериментальный. Раз литьё, то решили что будет вот так — карт бланш с факапами, экспериментами и рассуждениями. Приятного вам просмотра!
Build Not Bombs – это уникальный DIY-контент из России, где его создатель Даня Крастер совмещает познавательный контент с крутым шоу. Тут и эксперименты, и diy-гайды, реставрации и разрушения, физика и химия, интересные факты, обзоры на инструменты и мастер-классы от опытныхх ремесленников. Основной целью видео является популяризация культуры DIY, прививание людей к ручному труду и самообучение. Сделай сам или умри!
Помочь в развитии канала по желанию:
Яндекс.Деньги: 41001976242342
WebMoney: R418247438181, Z134535442693
PayPal: anchous.jp@gmail.com
Qiwi: 79099990602
sunray.advert@gmail.com
_______________________________________________
VK: vk.com/id168352990
_______________________________________________
Instagram: www.instagram.com/vanzai_live/
— ВСЕМ ПРИВЕТ.НА РЫБНОЙ ФЕРМЕ У ЗНАКОМЫХ НАМ УДАЛОСЬ ДОСТАТЬ ЗДОРОВЕННУЮ БЕЛУГУ ВЕСОМ 32 КИЛОГРАММА. И СЕГОДНЯ МЫ ЕЕ ПРИГОТОВИМ ПО СТАРИННОМУ РЕЦЕПТУ В ГЛИНЕ.
Я постаралась найти классические рецепты самых популярных десертов. Чизкейк Нью-Йорк, Тирамису и пирожные Анна Павлова получились невероятно вкусными. Моим любимым десертом является Тирамису, но от остальных я тоже не могла оторваться. Очень нежные, сочные, мягкие и самые самые. Эти десерты по праву считаются самыми популярными и вкусными.
Рецепт чизкейка Нью-Йорк:
Форма 21 см
-450 г творожного сыра
-100 г сметаны жирностью 20%
-100 г сливок жирностью 33%
-3 яйца
-150 г сахара
-2 ст л крахмала
-цедра половины лимона
-сок половины лимона
-10 г ванильного сахара
-250 г печенья
-100 г сливочного масла
Рецепт Тирамису:
-3 крупныя яйца
-50 г сахара
-щепотка соли
-300 г маскарпоне
-печенье савоярди (количество зависит от желаемой консистенции десерта)
— 1 чашка крепкого кофе без сахара
Рецепт пирожных Анна Павлова:
-3 яичных белка
-200 г сахарной пудры
-15 г крахмала
-1 ч л лимонного сока
— 150 мл сливок