Chef Tomoo Kimura, 42, opened Sushi Kimura in Singapore almost three years ago and it has since gone on to receive a coveted Michelin star in 2018. We follow Chef Kimura around for a day to show you what goes into a Michelin star sushi chefs daily routine.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
These Japanese chefs know, how to handle a knife!
Being restaurants customers we might not know how functional a knife can become in the hands of a professional!
While we dont know the differences between mincing, dicing, and chopping these chefs make a magic on their kitchens!
Chefs have to develop a variety of skills, ranging from hard skills related to cooking to managing skills related to their cooking team.
Watch an amazing compilation of unreal cutting skills of these chefs and you will definitely be impressed!
The kitchen is a fast-paced environment, and a chef has to not only make numerous decisions at once but also work with a knife fast.
Knife skills are the building blocks for any cook! Not only knives matter, but technique is important too!
Японский стейк-хаус ресторан «Бенихана»
Сегодня сеть «Бенихана» насчитывает более 100 заведений по всему миру. Бениханa — это и ресторан, и театр одновременно. За рубежом пользуется большим успехом у знаменитостей.
Если вы хотите удивить своих друзей или деловых партнеров, то «Бенихана» — самое подходящее для этого место.
СЯБУ-СЯБУ – тончайшие кусочки мяса, которые слегка несколько раз погружают в кипящий суп (в котором варятся овощи, грибы, тофу), и после того, как мясо немного меняет цвет его потребляют, предварительно обмакнув в одном или другом виде соуса.
СУКИ-ЯКИ – тонко нарезанные кусочки мяса парят в специальной железной кастрюле-сковородке вместе с овощами, тофу и грибами. В качестве приправ в блюдо обычно добавляют только сахар и соевый соус, которые в сочетании с мясным экстратом создают необычайно насыщенный вкус. Блюдо популярно во всех районах страны, — отличие состоит только в том, какое мясо используют в том или ином районе и в порядке варения.
— Мы молодая семья Чеполинок, живущая в Японии, в «небольшом» городке Токио.
Много путешествуем, много смеемся, любим и едим ))), и обо всем этом рассказываем в нашем блоге о жизни в Японии
Русский японец Никита Ямасита рассказывает про свои поездки из Японии в СССР в 60-70е годы в качестве переводчика. Уникальные воспоминания о временах холодной войны, работе ГРУ, отношениях между Японией, СССР и США.
Никита Ямасита, легендарный баритон, член известного в СССР и Японии квартета Ройал Найтс, родился и провел детские годы в городе Харбин в 40е и 50е годы. Затем жил в Японии и часто бывал в СССР, в качестве переводчика, а затем на гастролях в составе квартета.
Таймкод
0:35 Первая поездка в СССР, знакомство с человеком из ГРУ
17:01 портрет Никиты в Третьяковке
19:41 официальное зачисление в ряды контрразведки СССР
24:31 письма из СССР с явками
26:14 второй приезд в СССР, отказ от сотрудничества
29:13 Ночная гостья и ревнивый муж-боксер
39:11В Японии я ощущаю себя больше русским
43:13 перевод на японский, книги ГУЛАГ, неожиданные последствия
50:54 поиски корней и поездка в Харбин
53:22 Япония и США, бомбы в Хиросиме и Нагасаки
55:56 отношение к Курилам
56:31 что японцы думают и знают о России
58:24 участие в митингах против США
01:01:03 пожелание зрителям
01:05:34 конкурс