When we were in Kyoto we tried Kushiage for the first time, and we loved it! Everything in this place is deep fried and delicious. Give Kushiage a shot if you find it in Japan :D
Michelin-starred Dialogue serves a seasonal 18-course tasting menu out of an 800-square-foot space inside a mall food court in Santa Monica. Executive chef and owner Dave Beran’s highly conceptual menu features dishes that symbolize the layers of the ground, hidden under leaves in winter, like a dish featuring pumpkin seeds covered in burnt parsley that simulates the twigs and seeds of a forest floor, or a black sesame and whipped yuzu course that resembles a spoonful of dirt.
Eater would like to assure viewers that all videos were shot before restaurants were asked to close. Check the CDC for the most updated guidance on dining out at restaurants.
Credits:
Producer/Director/Editor: Daniel Geneen
Camera: Connor Reid, Jay Simms
Editor: Daniel Geneen
Executive Producer: Stephen Pelletteri
Development Producer: McGraw Wolfman
Coordinating Producer: Stefania Orrù
Audience Engagement: Daniel Geneen, Terri Ciccone
— For more episodes of Mise En Place, click here: trib.al/LrKOElK
Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry.
While in Pigeon Forge, visit Rocky Top Mountain Coaster, East Tennessees longest coaster ride, and definitely the most thrilling! 2940 Veterans Blvd, Pigeon Forge, TN 37863
Thank you to Nissan USA for inviting us to Tennessee.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Конкурс в поддержку фильма «На пути к доверию — русские в Японии» — russia-japan.org/
За 10 лет жизни в Японии я наконец решил уехать из Токио. И это как раз в тот самый момент, когда японка Вака сказала, что любит меня. Но куда же я поеду? Главный вопрос, как же японки и японцы на самом деле реагируют на русских? Ощути ритм жизни в Японии таким, каким он должен быть.
Работа СУШИ ПОВАРОМ мне показалась очень интересной.Я давно хотел заняться профессией повара и именно в сфере японской кухни.Так как это направление кулинарии пользуется спросом у населения России.Готовитб роллы, суши мне было всегда интересно наблюдать за процессом как сушисты крутят или как правильно сказать заворачивают роллы, нарезают лосось, режут огурцы.И ещё мне всегда было интересно чем они покрывают роллы.Это оказал так называемая икра летучей рыбы.А если сказать как оно есть то это ИКРА МОЙВЫ.Многие задают вопрос как НАУЧИТЬСЯ ДЕЛАТЬ РОЛЛЫ У СЕБЯ ДОМА так вот для начала нужно изучить все тонкости и хитрости данной профессии.Я и сам наблюдая за тем как готовят СУШИ ПОВОРА свои роллы и суши, думал что тут все просто, сварил рис сделал пару оборотов риса с начинкой и все.Но как оказалось как и у всех поваров у СУШИСТОВ ЕСТЬ СВОИ ХИТРОСТИ Это все вы можете посмотреть в моих роликах в YouTube просмотрев мой плейлист про то как ГОТОВИТЬ РОЛЛЫ.Скажу сразу что готовить самый простой РОЛЛ КАЛИФОРНИЯ достаточно просто и не требует дорогих ингредиентов.Так же в моих роликах вы можете увидеть как готовиться РОЛЛ ОЙСИ.Как приготовить РОЛЛ ЦЕЗАРЬ тоже есть в моих роликах.
#Работа
#Сушистом
#Профессия
Темой этого прямого эфира будет лексика! Многие люди думают, что если знать много слов, то можно легко научиться говорить на японском языке. Но на самом деле, это большое заблуждение. Также, как и учить слова, запоминая только их перевод.
Во время прямого эфира Фурусава-сенсей поделится советами и своим мнением по поводу изучения и правильного отношения к лексике японского языка. Также, во время прямого эфира сенсей расскажет про наш онлайн-курс для изучения японского языка! Подробнее про онлайн-курс можно почитать на сайте: nihongo-online.by.
★Кто такой Коки?
Я-японец и изучаю русский язык 7 лет.
Живу с русской женой Наташей в Японии.
На моём канале рассказываю про Японию с точки зрения японца и показываю нашу повседневную жизнь в Японии!
Выкладываю новое видео каждую неделю!
Подпишитесь на мой канал и не упустите новое видео!
★О чем это видео?
Сегодня у нас в гостях мой друг японец Кота!
Он учился в Белоруси.
Он угадывает значение 4 сложных русских слов.
Если он не угадает, то останется без риса на неделю…
Рассказываю о своем опыте брака и совместной жизни с японкой. В этой части речь идет и ссорах и недопониманиях, возникших на почве разности культур.
Все, что ты хотел знать о реальной жизни в Японии на моем канале. Беседы с японцами на разные актуальные темы, репортажи, влоги. Видео выходят 3-4 раза в неделю!