История о психотерапевте Инге Штефан, перешедшей в криминальный профайлинг после странной гибели нескольких ее пациентов, а ранее – исчезновения жениха. Параллельно со своим расследованием Инга работает с убойным отделом Главка полиции.
В ходе развития сюжета героиня узнает, что за ней много лет следит маньяк, виновный не только в смертях ее пациентов и жениха. Далее Инга узнает о сталкере все больше – тот доволен, поскольку теперь хочет от нее внимания, общения и понимания.
Расследуя очередное дело, героиня пытается поставить себя на место убийцы: «Кто ты? Что тобой движет?» «Кто ты?» – такой же вопрос, который задает Инга своему преследователю.
Параллельно Инга вливается в команду убойного отдела. С начальником отдела – майором Олегом Мищенко – они проходят путь от антипатии и конфликтов до партнерства, дружбы, симпатии и любви.
Помочь в развитии канала по желанию:
Яндекс.Деньги: 41001976242342
WebMoney: R418247438181, Z134535442693
PayPal: anchous.jp@gmail.com
Qiwi: 79099990602
Получите возможность выиграть сертификат от OneTwoTrip на сумму 5000 рублей! m.onetwotrip.com/ru/
Условия участия в розыгрыше:
-быть подписанным на наш инстаграм www.instagram.com/kuzno_pro и инстаграм www.instagram.com/onetwotrip
-оставить комментарий с вашим никнеймом в инстаграме под этим видео.
Объявим победителя как только получим подтверждение от onetwotrip.
Горячие пирожки с начинкой Хотток (호떡, Hotteok) — это уличная еда в Южной Корее и любимая еда детей, которую можно найти на традиционных рынках и других местах, однако их можно легко приготовить дома к чаю. В этом видео покажу как приготовить тесто и начинку для корейских пирожкиов. Простой рецепт горячих корейских пирожков от кореянки для всей семьи.
Привет друзья! В этом видео я покажу вам что такое экстримальные горки FujiQ Highland (Фудзикю хайленд) А так же лично прокачусь на большинстве аттракционов этого развлекательного парка аттракционов. Пристёгивайте ремни безопасности, поехали!
Date recorded:October, 2020
MAP:https://goo.gl/maps/SCssoo8WwYVcGYGT6
Thank you for watching!
This channel will introduce Japanese cityscape and scenery.
Please enjoy beautiful scenery of Japan with 4K video.
If you like, please subscribe to my channel and press the high rating button.
This weeks DIY sushi episode brings yet another level to the skill game with our Vegan Roll with a twist. Instead of using nori for this roll (seaweed sheet) we make our own sheet using blanched romaine lettuce leafs. Its not hard to make the leafs, nor is it hard placing everything inside of the roll; the skill comes with rolling everything together and then cutting it up and making it look appetizing.
We know we needed to keep our Vegans happy since they have been so voice-tress on our channel after our lobster video...we hope you enjoy this video made just for you all.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef