29 марта в Московском Молодежном центре «Планета КВН» пройдут сольные концерты Чемпиона Высшей Лиги КВН прошлого сезона — команды «ГородЪ ПятигорскЪ». Зрителей ждут как уже полюбившиеся номера, так и не вошедшие в телевизионный эфир шутки, песни и миниатюры. Билеты — yumorbilet.ru/.
Новый выпуск рубрики Япония | Влог. Сегодня вы вместе со мной проведете рабочий день в Токио. Мы отправимся в японский университет только для японок, разберемся в ценах на такси, автобус и еду, а также я расскажу вам о своей работе и что я сейчас делаю в офисе.
Chef Paolo Sanapo is the Executive Chef at SKIRT, and hes been cooking for 17 years. We take a look at what a day in his life at one of Singapores top steakhouse is like.
#24 Hours
SKIRT
21 Ocean Way,
Sentosa, Singapore 098374
Produced by: Teh Aik Hui
Edited by: Teh Aik Hui
Shot by: Teh Aik Hui and Bevelyn Tan
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Помочь в развитии канал по желанию:
Яндекс.Деньги: 41001976242342
WebMoney: R418247438181, Z134535442693
PayPal: anchous.jp@gmail.com
Qiwi: 79099990602
Руслан Усачев и Михаил Кшиштовский отправились на Остров Свободы (Куба, если хотите), чтобы снять новый эпизод шоу о путешествиях Пора Валить. Ретро автомобили, бедность, ограничение свобод – парни чувствовали себя как дома!
А еще литры рома, пачки сигар и Че Гевара.