Teppanyaki Yamato in Tokyo: A5 Kobe beef, Scallops, Fish and Prawn — The first visit of this Teppanyaki was in 2017: www.youtube.com/watch?v=-5WbQNr6Vm0
Esta es mi experiencia y mi opinión sobre uno de los restaurantes que más tenía ganas de probar, por lo popular que ha sido en los últimos años...quería ver cómo era en general pero sobre todo probar la comida y la carne.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Помочь в развитии канала по желанию:
Яндекс.Деньги: 41001976242342
WebMoney: R418247438181, Z134535442693
PayPal: anchous.jp@gmail.com
Qiwi: 79099990602
ПРЕМЬЕРА: Полнометражный документальный фильм «Хоккайдо: путь к северным морям»
Фильм повествует о самом северном острове Японии — Хоккайдо, освоение которого японцами началось всего полтора века назад. Несмотря на то, что Хоккайдо является самой большой префектурой Японии (по размеру остров равен двум Московским областям), он не может похвастаться большим населением. Сейчас там живут 5,2 миллиона человек.
Остров имеет необычайно красивую и богатую природу — горы, озера и водопады, благодаря особым природным условиям, создают просто фантастические пейзажи. Хоккайдо славится своим экологически чистым сельским хозяйством (его называют «житницей Японии»), горнолыжным курортом в Саппоро (по мнению многих, здесь «лучший снег в мире»), горячими источниками с богатой минералами водой и, конечно же, благодушием и гостеприимством местных жителей.
Хоккайдо — ближайший сосед дальневосточных регионов России и здесь особенно рады сотрудничеству с Россией. На этом острове была открыта первая российская дипломатическая миссия в Японии и построена первая православная церковь, и уже 20 лет существует филиал Дальневосточного федерального университета, где преподают россияне и учатся японцы.
Коренное население Айну и их необычные кимоно из древесных волокон, рыбные аукционы, выращивание риса и производство сакэ, зимние Олимпийские игры и самурайские деревни, красивые синтоистские обряды и снежные дворцы огромных масштабов — все это, а также многое-многое другое можно увидеть в нашем новом фильме.
Автор сценария: Александр Панов, Чрезвычайный и Полномочный посол России в Японии (1999-2006), заведующий кафедрой дипломатии МГИМО, профессор, доктор политических наук.
Режиссер: Марина Киреева.
Длительность фильма: 64 минуты.
Международный Фонд Шодиева (ICF), некоммерческая благотворительная организация, был учреждён предпринимателем, кандидатом политических наук Фаттахом Шодиевым в 1996 году. ICF занимается благотворительными проектами в странах СНГ, Азии и Европы. Благотворительная деятельность ICF включает всестороннюю поддержку проектов МГИМО, развитие российско-японских отношений в области культуры, науки и искусства, помощь детям и поддержку социально уязвимых слоев населения.
The International Chodiev Foundation is a non-governmental charitable organization founded in 1996 by international businessman and philanthropist Dr Patokh Chodiev to promote academic excellence, creativity and innovation in Eurasia