Авторское travel-шоу Жанны Бадоевой «Жизнь других»!
Серия №4 (2 сезон) – о жизни в Сеуле, Южная Корея!
Authorial Zhanna Badoeva Travel Show «The Life of Others»!
Episode 4 Season 2: Life in Seoul, Sud Korea!
______________________________________________
Таймкод выпуска про Сеул:
02:18 Роды в Сеуле
06:45 Детский сад в Сеуле
09:38 В гостях у среднестатистической сеульской семьи
13:57 Почему Сеул называют столицей пластической хирургии?
18:06 Общение с пластическим хирургом
19:47 В чем секрет популярности корейской косметики?
24:16 Школьное образование в Сеуле
25:48 Высшее образование в Сеуле
29:26 Корейские бани
30:36 Общение с банщицей
33:00 В гостях у семьи врача в Каннамгу
34:30 K-pop культура
38:25 Жизнь пенсионеров в Сеуле
Time-code of Seoul Episode:
02:18 Childbirth in Seoul
06:45 Kindergarten in Seoul
09:38 Visiting an average family in Seoul
13:57 Why is Seoul called the capital of plastic surgery?
18:06 Communication with a plastic surgeon
19:47 What is the secret of the popularity of Korean cosmetics?
24:16 Schooling in Seoul
25:48 Higher Education in Seoul
29:26 Sauna in Korea
30:36 Communication with the sauna-attendant
33:00 Visiting a family doctor in Gangnam-gu
34:30 K-pop culture
38:25 Life of retirees in Seoul
______________________________________________
В сюжетах:
Офтальмологическая клиника AVA BRIGHT EYE CLINIC (http://www.avalasik.com)
Клиника ID Plastic Surgery Hospital (https://ru.idhospital.com)
Агентство по медицинскому туризму Medita tour (http://medita-tour.com/)
Безинъекционные методы омоложения Nanoasia (https://nanoasia.ru/)
______________________________________________
Подписаться на канал:
Subscribe to our YouTube channel:
В этом видео я покажу как готовить Суши Пончики дома без специальной формы для пончиков, своими руками. Пошаговый рецепт и подробный процесс украшения суши пончиков.
Смотрите как приготовить Sushi Donuts в форме панды. Для украшения можно использовать абсолютно любые ингредиенты. Простой, но оригинальный способ подачи Суши.
Если у вас остались вопросы, то задавайте их в комментариях. Дайте знать интересно ли вам узнать, как я готовлю рис для суши дома.
Это есть в каждой японской квартире и это логично! Сделано для людей
Вещи, которые есть в любой японской квартире и just make sense!
Рассказываю на примере своей квартиры в Токио.
składniki:
1/2 kg kaszy jęczmiennej grubej
1/2 kg surowych ziemniaków
2 jajka
2 cebule
garść suszonych grzybów
0,5 l wody z grzybów
1 l bulionu warzywnego woda z parzenia liści
masło do smażenia
1 kapusta
sól, pieprz do smaku
Super fast Cooking Skills of Making Burgers. 50 Egg Anda Bun Kabab Making at Street Food of Karachi Pakistan. This Bun Kebab is Amazing in taste you must try!
Price: 40 Rupees
Address: Near Biryani Chowk, F.B Area Ayesha Manzil Karachi Pakistan!
For more details email us: RashidaHussainBhimani@gmail.com
ytimg.preload(https://r9---sn-axq7sn7l.googlevideo.com/generate_204);ytimg.preload(https://r9---sn-axq7sn7l.googlevideo.com/generate_204?conn2);New York City Food — LOBSTER ROLLS AND NACHOS Ed
For the absolute best place to buy sushi grade fish and other items to make sushi at home, visit rivieraseafoodclub.com and use «chefhiro15» to get 15% off orders over $100, or use «chefhiro35» to get $35 off orders over $200. Enjoy!
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef