※ ※ ※ Функция субтитров ※ ※ ※
К этому видео предоставлены субтитры на нескольких языках с комментариями и указаниями. Не забудьте включить их ♪
На мобильном устройстве Вы можете включить субтитры, нажав на многоточие в верхнем правом углу экрана.
На компьютере их можно включить посредством нажатия меню субтитров в правой нижней части проигрывателя.
▼Помощь в переводе
Премного благодарностей тем, кто возьмётся за перевод субтитров, рецепта и описания с английского языка на родной.
==========================================
Привет, меня зовут Костя. Я отправился в свое новое путешествие по Турции во время пандемии. Я нашел крутой не туристический маршрут. И теперь я отправляюсь в Стамбул. Бомжую на улицах Турции. я остановил фуру, где меня подобрал водила извращенец любитель мальчиков. После на меня напали бездомные собаки.
Вам нравится влог? Сегодня я хочу показать вам в формате влога мой один день из жизни в Корее. Посмотрим как живут люди в Сеуле. Увидим очень много BTS мерча и косметики и многое другое
Вторая часть моей поездки в Корею
Первая часть обзора косметики от БТС БТ21 www.youtube.com/watch?v=yaLzo78Z534
Один день из Моей жизни в деревне youtu.be/kYDEKcoD_ak
Привет! Я — Авеми Лисса, сегодня я рассказала вам про, если тебе понравилось это видео обязательно посмотри и этот ролик, я уверена тебе будет полезно и интересно.
Авеми Лисса — это мой бьюти и лайф канал.Вы найдёте: Бьюти советы, макияж, косметика, обзоры, правда и миф, днищепарад, покупки, влоги и вся моя жизнь.
♡♡♡------♡♡♡------♡♡♡
О чём это видео?
♡♡♡------♡♡♡------♡♡♡
Подписывайтесь на петс канал Авеми киса: goo.gl/KtQU3t
Подписывайтесь на личный канал Авеми Лисса: goo.gl/v4MLtC
Всем спасибо за просмотр лайк и ТЫК (подписку) и до новых встреч!
Well, This Katana took me too long to make and this was not easy to make it such perfect. Alot of People asked me to make Katana so i tried my best to make a perfect Katana Sword as i can.
All the Processes are below of making this beautiful KATANA:
Forging:
It took me almost three days to hand forge an Iron Chain piece into a long Metal Strip and this was one of my hardest forging ever. I dont have a power hammer so i did all the forging with hands and turned a chain piece into an almost 33 — 34 inches long steel strip.
Grinding:
I started some rough grindings of long strip on my Belt sander and turned the strip into a Katana shaped long steel piece. I also hand sanded the edges with the help of file to remove almost all the roughness of the sword.
o. I made the Blood Groove with the help of rotary grinder.
o. The blade bevel was made by my professional angle grinder.
o. Hand Sanded the blade to remove roughness.
Hardness:
There is a professional way to harden a Katana and that is
Covering the whole sword in a Fire Clay (Insulation) Except the blade bevel.After that we put the sword into the fire and heat it to critical temperature. We use oil to Quench the heated sword in it. Now the Bevel is hard and the remaining sword is annealed. Tempering the blade is the best way to increase the Strength, Hardness and Toughness of the sword.
Hibaki:
This piece is traditionally made by forging some copper or brass but we can also make it by casting these metals. And the purpose of hibaki is to hold the Sheath with the handle.
Handle:
The Handle contains three parts.
o. GUARD: I made the guard by using a thick brass sheet, which is roundly turned into a beautiful metal piece that can show a partition between the handle and the remaining sword.
o. Spacer: This is the little metal piece which fits on tang and controls the fittings of the whole handle so nothing should vibrate in handle.
o. Wood: A nice piece of wood uses as a handle of the sword and that could be Wrapped by some soft (leather) strips.
Forging a KATANA out of Rusted Iron CHAIN
#Forging
#RandomHands
Precautions:
Always wear leather gloves while sanding knives. Always keep a First Aid Kit at your work place.
Out of 15 Night Markets in Taiwan, this one was the best Night Market in ALL of Taiwan ~ Street Food: 0:25 Oyster Omelette 1:05 Boiled corn on the cob 1:11 Roasted corn on the cob 1:23 Candied sweet potatoes 1:31 Taiwanese Salt and Pepper Chicken 1:42 Liang Gao (plant made jelly) 2:01 Bubble tea 2:18 mainly Chicken feet and chicken legs (boiled in a soy and sugar sauce) 2:50 Fruit juices 3:01 QQdan — Fried sweet potato balls 3:06 Fried squid 3:28 Taiwanese Dorayaki 4:44 Pancake 5:12 Fish balls 5:30 Dorayaki 5:40 Ice cream on a stick 5:48 Grilled rice balls 6:03 Barbecue (squid, chicken, sausages) 6:58 Cuobing — shaved ice with topped fruits or sweet things 7:11 Fried eel noodles 9:57 Teppanyaki pork 10:54 Beef 11:22 Taiwanese Hot Dog 12:12 Crepes 12:36 Grilled squid 12:56 Vegetable, fish balls, beef and salad mix 13:50 Grilling chicken, beef, pork served with noodles 17:49 Soup with noodles 18:15 Fish balls and pork blood 18:52 Sandwiches 20:12 Snails 20:28 Watermelon milkshake and mango milkshake…
Night Markets checked for this video:
Taipei: Shilin Night Market, Tonghua/Linjiang Night Market, Ningxia Night Market and Raohe Night Market ~
Kaohsiung: Jin Zuan Night Market, Ruifeng Night Market, Fun Membership Night Market (former Kaisyuan Night Market), Liuhe Night Market and the Monday Laogong Gongyuan Night Market ~
Tainan: Flower Night Market and Dadong Night Market ~
Taichung: Fengjia Night Market and Yizhong Night Market ~
Hualien: Dongdamen Night Market ~
Taitung: Guanguang Night Market ~
On this episode of Omakase, chef Yoshihiko Kousaka demonstrates his jigami sushi techniques using Japanese fish and lobster at his Michelin-starred restaurant Kosaka in New York City.
Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry.
ИНДИЯ БЛОГ #90. Как и ЧЕМ кормят в индийском поезде MUMBAI RAJDHANI. Кормят бесплатно 7 РАЗ за 15 часов! Прогулка по рынку в Дели. Еду на поезде в Бомбей в классе 2AC.
00:37 Как включить оповещения о новых видео на канале
01:57 Я на рынке Карол Баг Karol Bagh
02:08 Индийская уличная еда лепешки Пури — жареные в масле шкурки от чебуреков)
02:41 Самый лучший базарный оратор в Индии
04:33 Красивый соус с сыром и масала чай на улице
06:28 Кафе Drunk Yard на Paharganj Main Bazar. Йогурт Lassi
07:15 Вкусный рис с овощами
07:23 Я — в поезде Мумбай Раджхани еду в Бомбей
08:38 Еда в поезде номер один. Закуска. Сок орешки пирожок самоса и сэндвич
17:17 Еда в поезде номер два — набор для кофе и кипяток в термосе
25:10 Еда в поезде номер три — Томатный суп и крекеры с маслом
27:44 Еда в поезде номер четыре — Большой обед овощи с сыром, рис йогурт и гороховый суп — Дал с лепешками чапати
33:25 Еда в поезде номер пять — ванильное мороженое
33:49 туалетное сэлфи
35:20 Еда в поезде номер шесть — утренний Чай с печеньем
36:44 Еда в поезде номер семь Горячий завтрак — сок овощные котлеты серый хлеб с маслом и джем
— весь блог: goo.gl/wUDBSV
— Сайт imtv.musbench.com
— Вступайте в паблик канала www.facebook.com/groups/IndiaBlog/
— Посмотреть другие наши видео: goo.gl/6JoHxh
— email: imtv@musbench.com
facebook: www.facebook.com/shanti.das.71
Vkonkakte: vk.com/id193611613
— Credits:
ES_Beats And RnB 10
ES_Beats And RnB 4
from epidemicsound.com
Licensed for Scalelab MCN partner