Проверяем саму идею приготовления суши торта. Ссылки на оригинальный рецепт не будет, так как этот ролик смесь множества идей со своими дополнениями!
Магазин, в котором я покупаю все для суши — sushipovar.ua/, вводите промокод EDABEZTRUDA при заказе и получайте СКИДКУ 10%. Промокод действителен до 31 декабря 2020 года
Посуда TEFAL от Джейми Оливера — vk.cc/aBEm2H
Скидки и акции на весь ассортимент продукции TEFAL от официального представителя в России и странах СНГ
«Домашние блюда Джейми Оливера» — это увлекательная кулинарная передача, полная рецептов любимых британцами блюд: это и заново открытая британская классика, и блюда для готовки на открытом воздухе и потрясающие пудинги.
Странный японский этикет о котором ты не знаешь, в Японии этикету и манерам уделяют большое внимание, японский этикет очень необычен для иностранцев, в фильмах японский этикет показывают только со стороны приветствий, но вы многое не знаете о японском этикете и манерах
Только прогулки по Японии, без лиц и разговоров.
Наконец-то отработал съёмку HDR, и теперь надо переснять некоторые места. В этот раз Синдзюку.
Я прогулялся вокруг станции, заглянув в Кабукитё и Голден гай. Прошёлся как по главным проспектам с сияющими магазинами, так и по тёмным закаулкам со старыми барами. На западной стороне нашёл Рождественскую иллюминацию. И вконце вернулся в начало.
I was using Bakkafrost Salmon back in 2014 when NoVe was open; when I tried it over 6 years ago, I was convinced it was by far, the best tasting, highest grade salmon I have ever tried. Just recently, Bakkafrost chose me to be their brand ambassador and I cant be more honored. You can try this salmon that is not only GMO and antibiotics free, the feed they use is also parasite free, something we have been stressing since I have started my channel. Go to bakkafrostshop.com and use code bakkafrost to get 20% off. Fresh or frozen, their salmon is of the highest grade you can simple defrost, slice and eat raw. The best quality you have ever tried. If youre a restauranteur, serve this to your patrons; they will thank you for it. If youre in middle America and cant find quality salmon at your local marketplace, order this and enjoy the best salmon, hands down. Enjoy!
For your 20% discount, go to bakkafrostshop.com and enter bakkafrost for 20% off.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Вторая часть видео из серии «Правда об учебе в Японии». В этот раз мы поговорим о подработке в Японии, посчитаем сколько можно заработать и на что хватит этих денег. Разберемся реально ли учиться, работать и при этом оплачивать обучение, еду, жилье и другие расходы. Обязательно посмотрите первую часть видео:
В первой битве шефов на брутальной кухне Глеба Пьяных в схватку на ножах вступят Дмитрий Ким и Виталий Зотин.Дмитрий Ким, г. Пятигорск — бренд-шеф сети ресторанов «Кресло». Поваром стал на спор, но уже в 2015 году выступил на чемпионате России по кулинарии. Дмитрий уверен: если не вкладывать в каждое блюдо частичку души, то работать поваром бессмысленно. Приехал на проект, чтобы завоевать не только Москву, но и целый мир. Виталий Зотин, г. Ульяновск — шеф-повар ресторана Before. Стал серебряным призером чемпионата Ульяновской области. Его не пугает атмосфера жесткой конкуренции. Виталий приехал на проект, чтобы подтвердить свой высокий уровень профессионализма. Оценивать блюда шефов будет беспристрастное жюри: кремлевский шеф-повар Анатолий Галкин, артист цирка Эдгард Запашный, певица Татьяна Котова.Секретный ингредиент первой битвы — воронежская мраморная говядина. Все 4 блюда, которые будут готовить шефы, обязательно должны содержать этот…
Experience a meal at three-Michelin-starred restaurant Geranium in Copenhagen, Denmark. Chef Rasmus Kofoed is the most decorated chef in the world with bronze, silver, and gold in the Bocuse dOr. His contemporary Nordic tasting menu is comprised of 20 servings – each bite a piece of edible art.
We found a sushi place called Itaemae Sushi Edo. It sounds like «Eat My Sushi.» Get it? Eat My Sushi? We did a segment called Eat Your Sushi. WE HAD TO EAT HERE!
Jun Kurogi, the last Iron Chef Japan, told us about his food, his passion, his story, and let us into his restaurant to experience a meal like weve never had before, and might not ever have again.
This is a big deal for us as foodies. A bucket list. I hope you like it. And if youd like to experience this for yourself, we have all the info on our blog:
☞ www.eatyourkimchi.com/kurogi