ЯПОНИЮ ЗАНЕСЛО. Японцы оказались не готовы к сильному снегопаду в Токио


ЯПОНИЮ ЗАНЕСЛО. Японцы оказались не готовы к сильному снегопаду в Токио
Сегодня на Токио обрушился сильный снегопад, который парализовал столицу Японии. Для Токио такие снегопады редкость и японцы оказались к этому не готовы.

Patreon: www.patreon.com/ShamovD
Твиттер: twitter.com/ShamovD
Инстаграм: instagram.com/shamovdmitry
Моя группа: vk.com/life_in_japan
Канал Шамовой Мики: www.youtube.com/user/ShamovaMiki
Мой авторский блог: www.youtube.com/user/ShamovD

Моя книга: shop.lifeinjapan.ru/product/show/2
Курсы манги: lifeinjapan.ru/manga/about
Курсы Живого Японского Языка: lifeinjapan.ru/lesson/about
Страница FB: www.facebook.com/ShamovD/
Наш Сайт: lifeinjapan.ru Наш магазин: shop.lifeinjapan.ru/
Моя книга о Японии: shop.lifeinjapan.ru/product/show/2
Группа авторского блога: vk.com/shamovdmitry

Негласные правила в Японии


В Японии есть много негласных правил! Сегодня рассказываю некоторые из них.

Viktoriia Instagram: instagram.com/viktorichyan/
Izumis instagram: www.instagram.com/izumi_desuyo/
Моя группа ВКонтакте: vk.com/nihongaido

Подписывайтесь на канал за новыми видео!

Saitamaya: The Master of Grilled Meat


If you have a great meal, but youre not allowed to take a picture of it, is it still delicious? At Saitamaya, the answer is yes.

Were thrilled to share our experience at Saitamaya, where the master has perfected the art of Yakiton, but he wont let you take any pictures or video of the food. Yet, he allowed us to shoot here this day. The food here is unbelievable. People travel from all over the country to eat here, and — if youre coming to Japan — you definitely need to stop by here.

Come, let us introduce you to the master of grilled meat.

Subscribe for more videos:
www.youtube.com/subscription_center?add_user=simonandmartina

Read more about it on our blog:
www.eatyourkimchi.com/saitamaya

Bloopers

What Owning a Sushi Restaurant in Japan is Like


Sushi is an iconic Japanese cuisine beloved by nearly all. But what’s it like to own a sushi restaurant in Japan? I spent a week with the owner of a top sushi restaurant to uncover life behind the scenes and discover the one thing NEVER to do in front of a sushi chef.

**A huge thanks to Ueno san and the staff at Sushimasa**
goo.gl/maps/agqfoVn4Z61z5Zib7

**And for a more CASUAL SUSHI dining experience, check out his neighbouring restaurant, Sushikan**
goo.gl/maps/oAwFdSrd2NrvztX98

► WEEKLY Podcast: hyperurl.co/nhgr30

► BEHIND the scenes Patreon: goo.gl/NWEoQm

**FOLLOW THE ADVENTURE**

► Facebook: www.facebook.com/abroadinjapan/

► Twitter: twitter.com/AbroadInJapan

► Instagram: @abroadinjapan

**EQUIPMENT I USE**

► MAIN Camera: amzn.to/2HSSdmy

► INDOOR Lens: amzn.to/2jyPOPm

► OUTDOOR Lens: amzn.to/2rnAt7O

► FAVOURITE Lens: amzn.to/2jwqyJm

► BACKUP Camera: amzn.to/2jvhILY

► STABILISED Camera: amzn.to/2HR3ljI

Business Enquiries: talent@tokyocreative.jp

How To Make Simple And Delicious Sushi(1/2)


www.facebook.com/fortunecooking. How To Make Simple And Delicious Sushi At Home.

youtu.be/_hiPkag4DmY
How to make simple and delicious sushi (2/2)

1. 2 cups of short grain sushi rice, 2 cups of water, wash and rinse for a couple of times and soak the rice for 1 hour.
2. Use the rice cooker or a pot of water over medium heat to cook the rice. Bring to boil, turn to low heat for 10 minutes and turn off the heat, cover and sit for another 15 minutes until the rice cooked.
3. Making rice vinegar: 1/3 cup of rice vinegar, 2 TBS of white sugar, 1/2 tsp of salt, 1 tsp of dashi.
4. Pour the vinegar mixture on rice and stir well.
5. Let rice cool down for a few minutes until within the room temperature.

Basic ingredients needed: sushi wrapper, cucumber, avocado, wasabi, ginger, salmon, yellow fin tuna, cooked shrimp, mayo, shicimi, ponzu sauce, eel sauce.

You can make: cucumber roll, avocado roll, salmon cucumber roll, salmon avocado roll,
tuna cucumber roll, tuna avocado roll, shrimp cucumber roll, shrimp avocado roll. You can also add spicy mayo and drizzle eel sauce. Enjoy.

Что происходит в Нагорном Карабахе и чем может закончиться конфликт?


Пять дней продолжается война на Нагоном Карабахе. Власти Армении и Азербайджана обвиняют друг друга в эскалации конфликта: всю неделю сообщали, что к месту боев стекаются боевики из Сирии, а войскам Баку помогает турецкая авиация. Но ко 2 октября появились первые предложения остановить бои и сесть за стол переговоров: сначала от европейских лидеров, а потом и Никол Пашинян подтвердил свою готовность к этому. Ранее Азербайджан заявлял, что пойдет на мир только если Ереван отведет свои войска из региона.

В эфире «Новых итогов» корреспондент RTVI Артур Хачатрян, который приехал в столицу Карабаха Степанакерт, рассказал, как во время полномасштабной войны живут граждане непризнанной республики, а после сюжета Станислав Кучер обсудил с журналистом из Баку Гамидом Гамидовым и военным обозревателем Павлом Фельгенгауэром, чем может закончиться конфликт Армении и Азербайджана.

#карабах #армения #азербайджан #Степанакерт #Пашинян

Если хотите отвлечься от новостей, подписывайтесь на наш канал @RTVI Развлечения

Политика, искусство, наука, психология — все в формате @RTVI Интервью

Читайте и смотрите новости на сайте RTVI: www.rtvi.com

Также все самое важное и интересное смотрите в нашем телеграм-канале: t.me/rtvimain

И подписывайтесь на RTVI в других социальных сетях:
Facebook: facebook.com/myRTVi
ВКонтакте: vk.com/rtvi
Твиттер: twitter.com/rtvi
Instagram: www.instagram.com/rtvichannel/
Одноклассники: ok.ru/rtvi

А еще у нас есть телеграм-канал рубрики «Такое» с новостями из мира музыки, кино и интернета: t.me/rtvireal
И паблик «Такого» ВКонтакте: vk.com/takoe_rtvi