At Michelin-starred Kato in LA, chef Jon Yao creates dishes inspired by flavors from Los Angeles and Taiwan. The tiny restaurant, located in a strip mall, prides itself on having only one refrigerator in the entire establishment, meaning the chefs there have to start fresh for their 600 dishes every day.
Eater would like to assure viewers that all videos were shot before the novel coronavirus outbreak became widespread in the USA. Check the CDC for the most updated guidance on dining out at restaurants.
Credits:
Producer/Director/Editor: Daniel Geneen
Camera: Connor Reid, Jay Simms
Executive Producer: Stephen Pelletteri
Development Producer: McGraw Wolfman
Coordinating Producer: Stefania Orrù
Audience Engagement: Daniel Geneen, Terri Ciccone
— For more episodes of Mise En Place, click here: trib.al/dbPxW2J
Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Греция КРИТ Таверна ДУНЬЯС — вкусно, необычно и здорово!
Дамы и господа!
Предлагаем вашему вниманию обзор очень интересной таверны Дуньяс. А интересна она тем, что готовят здесь только на живом огне, только по старым критским рецептам, и только из продуктов, выращенных здесь же, на ферме. Видео очень хорошо будет смотреться во время приёма пищи.))
Приятного просмотра и аппетита!
Таверна Дуньяс на карте Гугл:
C257 MX Drakona, Κεραμιές www.google.co.uk/maps/place/NTOUNIAS (Dounias)- Gastronomy Centre Cretan Diet/@35.405998,24.013256,15.75z/data=!4m5!3m4!1s0x149c869fb758d017:0x6fceab6568800fd1!8m2!3d35.4091827!4d24.0149261
Ссылка на сайт таверны:
ntounias.gr
Телефон:
30 2821 065083
Потрясающая Монголия! Моё путешествие по Монголии. Пустыня Гоби и озеро Хувсугул, бескрайние степи и Монгольский Алтай. Самобытная страна кочевников, бывшая великая Империя Чингизхана.
1:17 — не скучно ли работать ведущей шоу «Танцы»
3:18 — готова ли отказаться от роли ведущей шоу «Танцы»
4:05 — зачем стране столько танцоров
7:00 — о цене успеха
8:36 — о музыке к шоу «BALERO»
10:27 — о мощи Ирины Аллегровой
11:07 — о смене цвета волос
12:16 — «накрывает» ли кризис среднего возраста
12:45 — о разумном эгоизме
14:49 — каков муж — Павел Воля
16:00 — об участии в «Прожарке»
17:11 — не жалко ли стебаться над людьми
19:55 — кто главный в семье
21:17 — с какими сложностями столкнулась при создании проекта «Сила воли»
23:00 — о периоде депрессии и склонности к полноте
25:22 — о плохих качествах и вредных привычках
27:28 — о сложностях создания проекта «BALERO»
28:48 — об отношении к критике
31:48 — о пластических операциях
33:14 — о накладках и париках
34:25 — удалось ли вывести глистов с помощью тыквенных семечек
35:55 — есть ли силы на новые проекты