В Южной Корее растет число последователей ислама


Курбан айт сегодня отмечали и в Южной Корее. 35 тысяч жителей этой страны являются мусульманами. Для 45-миллионного населения это немного. Подавляющее большинство южнокорейцев считают себя приверженцами буддизма и христианства. Наш корреспондент Владислав Цой побывал в единственной сеульской мечети и узнал, как живется мусульманам в Корее.

Другая жизнь. Япония. Иная цивилизация - Часть 1


Видео предоставлено сайтом proanime.tv

— Японцы никогда не показывают, что спешат и тем более не бегут по улице, даже если куда-то опаздывают. День распланирован по минутам. И если человек на улице куда-то торопится, значит, он не распланировал время и тем самым подвел других. Значит, он — преступник — в ментальном понимании японцев. Поэтому, лучше уж опоздать, чем опозориться перед окружающими.

— Японцы, начиная с детского сада, пишут отчеты прошедшего дня и сдают их в специальные архивы, где эти записи хранятся всю их жизнь. Отчеты школьников и студентов анализируются и по ним определяют наклонности молодых японцев, затем рекомендуют им сферу будущей профессии. А работодатели, по этим же отчетам подбирают новый персонал. Кроме этого, сами японцы утверждают, что подробный анализ дня в виде записей помогает избежать повторных ошибок.

— В Японии нет, или почти нет, утюгов. Из-за окружающих страну морей, здесь повышенная влажность. Благодаря ей одежда на теле разглаживается сама, без специальных приспособлений.

— Одна из серьезнейших проблем современной Японии — рабочие отказываются от отпусков. Они берут деньгами и продолжают работать — сильна тяга к профессиональному совершенствованию или они боятся показаться «халявщиками». Эту проблему решают на уровне правительства. В последнее время фирмы просто закрываются на месяц и все в… приказном порядке «отдыхают».

— На улицах японских городов редко можно услышать звонок мобильного телефона. Один из принципов в этой стране — не навреди и не мешай близкому. Поэтому мобильники на виброзвонках, в общественных местах вообще запрещено разговаривать, в крайнем случае, отправляют СМС-сообщения.

Мы ВКонтакте: vk.com/proanimetv
Мы в Твиттере: twitter.com/proanimetv
Мы на Facebook: www.facebook.com/pages/Proanimetv-Первый...
Мы на Спрашивай: sprashivai.ru/proanimetv
Мы на Google: plus.google.com/communities/118320737896411220327?hl=ru

Битва шефов. 3 выпуск // Ивлев VS Агзамов


Подписывайтесь на телеканал Пятница!:
TikTok: www.tiktok.com/@fridaytv
Instagram: www.instagram.com/fridaytv
ВКонтакте: vk.com/friday_ru
Facebook: www.facebook.com/friday.ru
Twitter: twitter.com/friday_tv
Сайт: www.friday.ru

#битвашефов #ивлев #агзамов #пятница

Последний день в России! Привел Юри в ГУМ и магазин Gucci. Уезжаем в Японию


Юри наконец-то в Москве! Показал ей главные достопримечательности центра столицы.

Мой инстаграм ➮ www.instagram.com/sergeykuvaev/
Юри Накагава www.instagram.com/darayunya/

✔ Реклама на канале и в группе
vk.com/topic-10696410_30865757

Top 12, 대한민국 최고의 토스트, 이삭토스트, 문토스트, 창동 할머니토스트, Top 12, The Best Toast in Korean, Korean street food


Пожалуйста, подпишитесь на меня, оставьте комментарий тоже
Подписаться : http://bit.ly/click-tastytravel

[Top 12, The Best Toast in Korean]

1. 00:00 | Moon Toast | 16 Songjeong Beach, Haeundae-gu, Busan | Price: USD $2.5
2. 04:50 | Isaac Toast | 8 Achasan-ro 30-gil, Gwangjin-gu, Seoul | Price: USD $3
3. 10:05 | Granny Toast | 581-69 Changdong, Dobong-gu, Seoul | Price: USD $2
4. 14:52 | Seokbawi Toast | 924-55, Juan 6-dong, Nam-gu, Incheon | Price: USD $3.5
5. 19:46 | Seokbong Toast | 733 Michuhol-daero, Michuhol-gu, Incheon | Price: USD $3
6. 23:42 | Jangsan Station Toast | Jwa-dong, Haeundae-gu, Busan, Haeundae, 813 | Price: USD $1
7. 28:33 | Dongdaemun three-stage Toast | 253 Jangchungdan-ro, Gwanghui-dong, Jung-gu, Seoul | Price: USD $3
8. 32:52 | Specialty Toast | 63 Busan University Road, Geumjeong-gu, Busan | Price: USD $2
9. 36:28 | Cup Toast | Dongcheon-ro 85th Street, Busanjin-gu, Busan 1 | Price: USD $3
10. 41:11 | Noryangjin Real Cup Rice | 178 Noryangjin-ro, Dongjak-gu, Seoul | Price: USD $3.5
11. 45:15 | Noryangjin Manna Black Rice Cup Rice | 178 Noryangjin-ro, Dongjak-gu, Seoul | Price: USD $3
12. 48:15 | Hoegi Station $1 toast | 253 Jangchungdan-ro, Gwanghui-dong, Jung-gu, Seoul | Price: USD $3

Best World Street Food. Italy Giant Event, Bigger than ever. Gusti di Frontiera Festival, Gorizia


www.youtube.com/channel/UCdNO3SSyxVGqW-xKmIVv9pQ/join

www.settime2588.com
www.facebook.com/settime2588
instagram: settime2588
www.twitter.com/settime2588

Best Street Foods from the World in Gorizia, Italy
International Street Food Festival — Gusti di Frontiera

You can find here detailed videos:
Huge Blocks of Meat on Fire from Argentina
Handmade Hamburgers and more Meat on Grill from Serbia
Huge Roast Beef Blocks on Grill and Black Angus Hamburgers from Ireland
WHOLE Huge Pig Roasted and Cut. Austria Food
Roasting Huge Churrasco and Meat on Grill from Brazil
Cutting Huge Mortadella and Ham from Slovenia
Roasted Pork Knuckles and Huge Ribs from Germany
Huge Dose of Fiorentina Steaks Cutted and Roasted on Grill
Huge Grill of Bratwurst Sausages and Long Skewers from Germany
Roasting Huge Amount of Lambs and Pigs from Serbia
Huge Load of Asado and Mixed Meat on Grill from Argentina
Italian pasta Orecchiette with Burrata Cheese
Grilling Every Kind of Meat on Huge Grill. Balkans Food
Slicing Ham Cooked inside Bread Crust
Bourgignon, Cassoulet, Tartaflette, Raclette, Rougail, from France
Grilling Huge Blocks of Meat from Argentina.
Feast of Fried Italian Fishes
Great BBQ with Ribs, Sausages, Skewers and More Food from Brasil
Huge Paella Valenciana from Spain
Parillada and Asado from Argentina
Handmade Italian Mozzarella and Burrata with Gorgonzola Cheese inside
BIG Grill of Meat, Huge Soups, Sausages and More Food fom Bosnia
Italian Panzerotti — Small Fried Pizzas from Apulia Region
Truck with Tons of Ribs on Fire fom Argentina
Huge Load of Mixed Slavic Meat on Grill and Stuffed
Italian Gnocchi, Frico, Polenta and More
Swiezonka, Bigos and More Meat on Grill from Poland
Huge Filled Fried Churros from South America
Preparing Huge Asado step by step from Argentina
Making Polenta and Roasting Meat on Circular Grill from Cuba
Grilling Pork Knuckles from German
Burritos, Paella and More Food from Mexico
Best of Balkans Meat on Grill. Pljeskavica, Cevapcici and Raznjci
Crepes and more Traditional Sweets from Slovenia
The king of Grill fom South America
Slicing a Huge Dry-Cured Italian Ham
Feast of Pork Meat, Ham and Ribs Roasted on Huge Skewers
Cooking Sweet Pancakes Poffertjes with Chocolate from Holland
Frying Huge Dose of Fish and Seafood from Italy
Making Chimney Cakes Kurtòskalàcs from Hungary
Handmade Sausages, Maxi Grill of Meat and Semolina from Slovenia
Pasta, Meat, Cheese and More Food from Croatia
Traditional Italian Ham Cooked Inside Bread Crust
BEAR Meat and Gnocchi Italian Dumplings
Nutella Crepes and More Sweets fom France
Preparing Pljeskavica and Sarma from Serbia
Making Brezen and More Sweets from Austria
Juicy Angus, Burger and Burritos from Venezuela
Skewers of Fried Stringy Cheese, Melted inside and Crispy outside
Cutting and Frying Italian Frittelle di Mele. Apple Fried Pancakes
Ham Hand Slicing Skills. Italian Mortadella, Prosciutto Crudo e Cotto
Preparing Scallops Capesante and Clams
Clams and Molluscs Cleaned and ready to Eat
Sweet Palacinke Pancakes with Cheese, Chocolate and Jam from Slovakia

【4KHDR】Walking on old streets of Kamakura


Прогулки по Японии без лиц и разговоров с минимумом рекламы.
Я прогулялся от станции Камакура через торговые улочки к храму Цуругаока Хатимангу. Затем через жилые кварталы я дошёл до храма Анёин. Мне ещё нужно было доехать до Эносимы для съёмки Рождественской иллюминации, поэтому я на этом закончил.

Карта www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1fQtdsng5OmXr61cs7uJn4t8sjd8

Iron Chef Morimoto on How To Prepare Fish for Sushi


Iron Chef Morimoto is in the Munchies Test Kitchen to demystify how to prepare fresh fish for a variety of sushi and sashimi, with products like sardine, snapper, shrimp, different cuts of tuna, and more. Morimoto shares his expert methods for cleaning, cutting, and presenting sushi, plus techniques like curing sashimi with kombu and torching fish skin.

Subscribe to Munchies here: bit.ly/Subscribe-to-MUNCHIES

All Munchies videos release a full week early on our site: video.vice.com/en_us/channel/munchies

Hungry? Sign up here for the MUNCHIES Recipes newsletter.

www.vice.com/en_us/page/sign-up-for-munchies-recipes-newsletter

Check out munchies.tv for more!

Follow Munchies here:

Facebook: facebook.com/munchies

Twitter: twitter.com/munchies

Tumblr: munchies.tumblr.com

Instagram: instagram.com/munchies

Pinterest: www.pinterest.com/munchies

Foursquare: foursquare.com/munchies

More videos from the VICE network: www.fb.com/vicevideo

Life Changing Sushi | Omakase - Michelin Star Establishment


For a dining experience like none other, a visit to Michelin Star (2016, 2017, 2018) Omakase Restaurant in San Francisco is an absolute must...from their fish selections that are flown in from Japan, to the special ginger they use, this place spares no expense in bringing in you the greatest omakase experience this side of the Pacific Ocean. They also serve authentic Kobe Beef which is something thats very unique and almost impossible to eat anywhere else in the world.

Master Sushi Chef Jackon Yu has been in the business for a long time; he is also the owner of LIVE Sushi thats also in the Bay Area where he was one of the places that served live sea urchin. Today, hes also the owner of other very successful restaurants in the same area, Dumpling Time as well as the sushi place next door from Omakase that is a more into sushi rolls and other unique cooked foods that are wallet friendly. Be sure to stop by and tell them we sent you...Chef Jackson will be thrilled and your sushi experience will be like none before.

Omakase Restaurant
665 Townsend Street
San Francisco, CA 94103
TEL: 415-865-0633

A Life Changing Sushi Experience from Master Sushi Chef Hiroyuki Terada
Subscribe: http://bit.ly/2wHjb9m
Watch more: (popular video/playlist)
 
Follow Hiroyuki Terada:
Facebook: facebook.com/pages/NoVe-kitchen-and-bar/175557962456764
Instagram: www.instagram.com/diariesofamastersushichef/

Twitter: twitter.com/RealSushiChef

Second Channel: youtube.com/user/MIAMISPICE68

Cameramans Channel: youtube.com/charlespreston

 
Watch More Hiroyuki Terada:
Recent Uploads: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYuWPKACrEdlFbNXtFK52AU
Popular Videos: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuZYtstHx4FrAi8ftIz7sPvz
Extreme Series: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuY19AA30--T67M3K-WGriC8
Low Difficulty Recipes: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYWch7Yc_lFyoSU9_M2Lvw5

Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef

As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…

Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138

New videos every Sunday and Wednesday!

Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com

— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.

At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef