Думаете, вы часто совершаете необычные глупые поступки и не отличаетесь логическим мышлением? Тогда это интересное видео вас в этом разубедит, ведь в нем мы собрали интересные и удивительные фотографии самых гениальных (в кавычках) людей, пойманных за самыми странными, необычными и нелогичными вещами, которые только можно представить. Парень, который пылесосит снег, женщина, накачивающая шины автомобиля огнетушителем, невероятные попытки запихать гигантские предметы в маленькие машины, и многое другое — в этом интересном выпуске! В этом выпуске все самые лучшие, невероятные, удивительные, необычные, интересные и познавательные в мире факты о самых «гениальных» людях, заснятых на камеру, о которых вы не знали. От необычного парня, который пылесосит снег, до женщины, которая накачивает шины автомобиля огнетушителем. С вами Smart Pizza, и интересная топ подборка самых «гениальных» людей, заснятых на камеру.
Новый выпуск шоу «Братья Чебурашкины» — новый город — новый герой.
В этот раз Иван и Владислав отправятся в Краснодар, чтобы встретиться с Андреем Матюхой / Matuha Chef — самым титулованным шеф-поваром южного региона и владельцем двух ресторанов «Угли-Угли» и «The Печь». На недавно прошедшей в Сочи церемонии вручения национальной премии «Wheretoeat-Юг-2018» заведения Андрея получили 3-е и 4-е места, а сам он был удостоен титула «Шеф-повар года». Кроме того, в 2017 году наш герой одержал победу в российском отборе престижного международного конкурса Bocuse D’or, после чего получил право представлять Россию на европейском этапе этого соревнования.
После просмотра вы узнаете много интересного об Андрее и его опыте в ресторанном бизнесе. Он расскажет, в чем главный секрет успешных ресторанов и какими качествами должен обладать хороший ресторатор.
А Иван и Владислав под чутким руководством маэстро приготовят блюдо высокой кухни.
А еще у Андрея есть ютуб канал, где он показывает простые рецепты и любой желающий сможет приготовить дома к примеру белковый омлет с кремом из картофеля и желтков. :)
Смотрите выпуск и подписывайтесь на канал!
Подписывайтесь, смотрите видео, ставьте лайки и пишите комментарии! goo.gl/Yvqdc7
Чем питаться во Вьетнаме. Вьетнамская еда. Как это называется и сколько стоит.
bánh mì — сендвич, bánh mì chay — веганский сендвич
cà phê — кофе, cà phê sữa — кофе со сгущенкой, cà phê sữa đá — кофе со сгущенкой и льдом, không đá — без льда
cơm tấm — рис со всевозможными дополнениями (мясо, морепродукты, овощи, яйца)
chay — вегетарианские кафе, еда, сендвичи и т.д. cơm chay — рис с вегетарианскими добавками
bún bò Huế — лапша с говядиной
Nước ép — сок
Bánh xèo — блинчики с креветками/кальмарами/мясом
Координаты мест
10.930945, 108.104554 кофе/банми
10.927555, 108.104431 место обеда
10.933657, 108.111254 место ужина, ком там
10.935850, 108.103418 сок
10.934845, 108.102791 блинчики Bánh xèo
So, this was the most beautiful place weve been to in Japan, we think. Nyuto Onsen, especially Tsurunoyu Onsen, was an experience like weve never had before, and its something well remember for the rest of our lives. Go visit Akita if you have the chance. Itll blow you away.
Bakeries in Japan offer loads of different foods than what we’re used to, so we’re grabbing a few things we know, a few things we don’t know, and we’re trying them out for you in this week’s Food Adventure Program!
For a dining experience like none other, a visit to Michelin Star (2016, 2017, 2018) Omakase Restaurant in San Francisco is an absolute must...from their fish selections that are flown in from Japan, to the special ginger they use, this place spares no expense in bringing in you the greatest omakase experience this side of the Pacific Ocean. They also serve authentic Kobe Beef which is something thats very unique and almost impossible to eat anywhere else in the world.
Master Sushi Chef Jackon Yu has been in the business for a long time; he is also the owner of LIVE Sushi thats also in the Bay Area where he was one of the places that served live sea urchin. Today, hes also the owner of other very successful restaurants in the same area, Dumpling Time as well as the sushi place next door from Omakase that is a more into sushi rolls and other unique cooked foods that are wallet friendly. Be sure to stop by and tell them we sent you...Chef Jackson will be thrilled and your sushi experience will be like none before.
Omakase Restaurant
665 Townsend Street
San Francisco, CA 94103
TEL: 415-865-0633
A Life Changing Sushi Experience from Master Sushi Chef Hiroyuki Terada
Subscribe: http://bit.ly/2wHjb9m
Watch more: (popular video/playlist)
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Unagi is Simon’s favourite seafood in Japan. No exaggeration here. Eel is absolutely delightful. So when we were invited to Nagoya to try Hitsumabushi (which is a great way to have eel), with one of the BIGGEST pieces a restaurant could sell, we were all for it.
Up close and personal in front of one of the greatest sushi masters of our time.
Watch Takashi Saito, 3 Michelin star sushi chef, in action.
Pay attention to Saito’s utter concentration and movements. He’s done them millions of time, but still, if you look at his face you might think that he’s dismantling a nuclear device.
On the first episode of Mise En Place, we follow chef Fredrik Berselius as he and his team prepare for dinner service at two-Michelin-Starred Aska in Brooklyn, leaving no detail unscrutinized
Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry.