20 лет с Джейми Оливером I 20 лет голому шеф-повару I Джейми обнажает всех


Посуда TEFAL от Джейми Оливера — vk.cc/aA7ye0

Прошло уже почти 20 лет с того дня, как Джейми Оливер появился на наших экранах со своей программой «Голый повар», и с тех пор он стал одним из самых узнаваемых шеф-поваров во всем мире. Сегодня Джейми впервые приглашает телевидение в свой дом, чтобы показать зрителям, что сделало его тем, кем он сегодня является. Давина МакКолл (ведущая программы «Big Brother» в течение почти десяти лет, узнаваемое лицо на каналах Channel 4, Channel 5 и ITV в Великобритании) берет интервью у Джейми, предоставляя своим зрителям эксклюзивный доступ в его рабочий мир и его дом, где он живет вместе женой Джуулс и пятерыми детьми. Этот специальный документальный фильм показывает во всех подробностях все взлеты и падения, которые Джейми перенес за эти два десятилетия, включая совершенно отчаянную ситуацию с закрытием его ресторанов в Великобритании в начале этого года. Программа отмечает то воздействие, которое Джейми произвел на кулинарные привычки нации и спрашивает, что продолжает служить источником его вдохновения. Джейми берет Давину в свой ресторан River Café в Лондоне, где его ждет съемочная группа, и она в простом и откровенном разговоре расспрашивает его о его личной жизни и планах.

Часовой документальный фильм «20 лет Обнаженного повара: Джейми раскрывает все свои секреты» позволит вам узнать, как изменилась жизнь этого знаменитого шеф-повара со времен его расцвета. Фильм представит Давина МакКолл, которая напомнит нам о самых заметных событиях его жизни, показанных на телевидении, в том числе инциденте с его участием в Ривер кафе, его участие в улучшении системы питания в Великобритании и закрытие сети ресторанов. Создатели фильма получили эксклюзивный доступ к домашней жизни Джейми, когда он позволил кинокамерам впервые снять его лондонский дом, где он живет вместе с женой Джулс и их детьми.

Jamie Olivers Food Tube | goo.gl/EdJ0vK

Gennaro Contaldo www.youtube.com/user/gennaroc...

Subscribe to Food Tube | goo.gl/v0tQr

Twitter: twitter.com/JamiesFoodTube

Tumblr: jamieoliverfoodtube.tumblr.com/

Facebook | goo.gl/7R0xdh

More great recipes | www.jamieoliver.com

【4k】嵐山-Arashiyama,Bamboo Groves in Kyoto


嵐山に行ってまいりました。笹の葉の隙間からじりじりと差し込む真夏の太陽光を浴びながら、外国人でにぎわう竹林を撮影いたしました。化野念仏院や清滝のあたりまで来るとさすがに観光客の数はまばらとなり歓声よりも蝉の声が響いていました。
Arashiyama (嵐山) is located in Kyoto. While this western part of the city is dismissed in most Western guidebooks in a brief paragraph suggesting «other attractions», the area is rightfully very popular with Japanese tourists and well worth a visit.

철판요리 달인, 생활의달인 쉐프 / amazing skill, teppanyaki steak master - korean street food


Уличная еда в глубине и не скучна!

Вкусный мальчик всегда старается снять хорошее видео.
Спасибо за просмотр и поддержку

-Информация о ценах и местонахождении-

Обеденный комплекс C (говяжий стейк, лобстер): 77 000 вон (68,2 доллара США)

Расположение: goo.gl/maps/Up4UwxsUiAxHahx3A

Соннам, Кенги-до, Корея

Teppanyaki Show at Benihana - Toronto, Ontario [Travelling Foodie]


The Teppanyaki Show at Benihana! Chef Michael prepares our Shogun Feast. Watch Episode 2 of Teppanyaki with Chef Michael: youtu.be/2cKPMWSh--k
___
Shogun Feast — Chateaubriand 10oz with Lobster Tail ($88) — Finest Centre Cut Tenderloin Served with East Coast Lobster Tail
with Garlic Butter and Lemon
テンダーロインステーキとロブスターテイルのセット
___
Benihana is a Japanese steakhouse experience in the Fairmont Royal York Hotel where you can enjoy the excitement of teppan cooking right at your table. Instead of using conventional kitchens, Benihanas highly skilled chefs present and prepare all entrées at a hibachi table with fast-paced performance of chopping and juggling creates which brings an exciting teppanyaki-style dining experience for guests of all ages.
___
Travelling Foodie:
Blog: travellingfoodie.net
Food

【寿司】鮨 みうら 麻布十番


【寿司】鮨 みうら

YouTube チャンネル "美味しんブログ"

いつもご視聴頂きありがとうございます。
今回の動画は職人さんの仕事を見たかったので長めです。ご了承下さい。ボーっと見て頂けたら嬉しいです。

麻布十番にある 鮨 みうら に行って参りました。麻布十番の駅から5分位のわずか8席の小さな寿司屋です。

大将は、ミシェラン2つ星の料亭 赤坂菊乃井で副料理長まで務め その後に 高級寿司店 なんば で修行をされた 日本料理 寿司 の ベテラン。 赤坂菊乃井では 特別に寿司を握る事を許されていたとの事。
席が8席なのも、職人として最高の寿司を提供したい為。プロとしての意気込みを感じるお店です。

ですが、大将は気さくな方で お店の雰囲気も暖かく 楽しく食事ができました。
是非一度訪れてみてはいかがでしょう。

おまかせコース
じゅん菜入り冷たいシジミ汁
初鰹のお造り
海老味噌甘えび と カマスの炙り
鯖巻き
太刀魚の焼き物
あん肝
鱧とアスパラガスのお吸い物
握り
1貫目 白烏賊
2貫目 春子鯛
3貫目 鮪 中トロ
4貫目 鮪 赤身
5貫目 鮪 大トロ
6貫目 こはだ
7貫目 鯵
8貫目 焼き稚鮎
9貫目 金目鯛
10貫目 炙り黒ムツ
11貫目 蒸し車海老
12貫目 ムラサキ雲丹
13貫目 穴子
アオサの味噌汁
海老すり身卵焼き

初めの汁物、6品、握り13貫、味噌汁、卵焼き
おまかせコース 17000円(税込)
動画は税抜きになってしまってます。すみません。

YouTubeチャンネル "美味しんブログ"
是非 他の動画も是非ご覧ください。

鮨 みうら
東京都港区麻布十番2-12-4 第2コーボービル 4F
03-3457-5777
instagram.com/sushi_miura?igshid=6t9ojsokegui

EXTREMELY GRAPHIC: Lobster Cantonese (Chinese Inspired)


If you have a problem with us NOT CLEANING the insides of a lobster before cooking, you will have a problem with Gordon Ramsey doing the same exact thing… www.youtube.com/watch?v=zhK4HF_oRho

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shows you how to make this amazing delicious Chinese inspired dish, Lobster Cantonese. Maine lobsters can be found anywhere but in the worst case, if you cant find it you can use frozen lobster tails or even shrimp. We chose to use a fresh 3 pound Maine lobster for its succulent sweet meat.

Our ingredients are very easy to find:
Soy Sauce
Fresh Ginger
Fresh Scallions
Butter
Garlic
Honey
Sambal (chilli)

The hardest part may be dispatching a live lobster but if you follow our suggestion in this video by beginning at the very top of its head and cutting straight down, this should be the «most» humane way. In our other video, we showed another way to dispatch a lobster by cutting the heart first; we were met with extreme hate and scathing comments, but we still stand by our original way.

The rest of the world throws live lobsters into a large vat of boiling water so honestly, theres more than one way to dispatch a lobster.

We hope you find this video helpful and inspiring and that youll try this recipe at home with a delicious lobster or another type of fresh shell fish.

This dish or a variant of it will be on our menu this year so do pass on by to give it a try.

Comment below and do let us know how your variation went. As always, thank you for watching and we look forward to seeing you in our next video :)

Follow Hiroyuki Terada:
Facebook: facebook.com/pages/NoVe-kitchen-and-bar/175557962456764
Instagram: www.instagram.com/diariesofamastersushichef/
Twitter: twitter.com/RealSushiChef

Hiros Second Channel:
youtube.com/user/MIAMISPICE68

Cameramans Channel:
www.youtube.com/charlespreston

Watch More Hiroyuki Terada:
Recent Uploads: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYuWPKACrEdlFbNXtFK52AU
Popular Videos: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuZYtstHx4FrAi8ftIz7sPvz
Extreme Series: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuY19AA30--T67M3K-WGriC8
Low Difficulty Recipes: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYWch7Yc_lFyoSU9_M2Lvw5

Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef


As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…

Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138

New videos every Sunday and Wednesday!

Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com

— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.

At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef

Seared Tuna With Mango Salsa - How To Make Sushi Series


Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shows you how to make our Seared Tuna with Mango Salsa. When we opened 4 years ago, this was on the menu, but we took it off a year later to introduce some other dishes. This was really a great seller and if you ordered it back then, you instantly fell in love with dish. The natural sweetness of the mango, paired with the slight soy/vinger of the Ponzu sauce is an amazing combination thats light and refreshing for summer. Go ahead and give it a try, and let us know what you think.

Follow Hiroyuki Terada:
Facebook: facebook.com/pages/NoVe-kitchen-and-bar/175557962456764
Instagram: www.instagram.com/diariesofamastersushichef/
Twitter: twitter.com/RealSushiChef

Hiros Second Channel:
youtube.com/user/MIAMISPICE68

Cameramans Channel:
www.youtube.com/charlespreston

Watch More Hiroyuki Terada:
Recent Uploads: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYuWPKACrEdlFbNXtFK52AU
Popular Videos: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuZYtstHx4FrAi8ftIz7sPvz
Extreme Series: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuY19AA30--T67M3K-WGriC8
Low Difficulty Recipes: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYWch7Yc_lFyoSU9_M2Lvw5

Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef


As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…

Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138

New videos every Sunday and Wednesday!

Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com

— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.

At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef

ТОП-1 ДОСТАВКА еды ПИТЕРА!!! Это уже не смешно...


Играй в War Thunder вместе со мной — vk.cc/6WIfKc

Группа Вы чо мне привезли? —
vk.com/foodfails
Группа ВК-
vk.com/atpiska
Чисто рецепты — vk.com/club103827516
Мой инстаграмчик-
www.instagram.com/oblomoffood/ Мой мерч-
vk.com/nicemerch

japanese street food - Art of making SOBA NOODLES そば


Soba (そば or 蕎麦) Japanese pronunciation: [soba]) is the Japanese name for buckwheat. It usually refers to thin noodles made from buckwheat flour, or a combination of buckwheat and wheat flours (Nagano soba). They contrast to thick wheat noodles, called udon. Soba noodles are served either chilled with a dipping sauce, or in hot broth as a noodle soup. そば
In Japan, soba noodles are served in a variety of settings throughout Japan, but are also served by expensive specialty restaurants. Markets sell dried noodles and men-tsuyu, or instant noodle broth, to make home preparation easy. There are a wide variety of dishes, both hot for winter and cold for summer, using these noodles. そば