【食材まとめ買い


How to make Japanese Bento box
スーパーで買ってきた食材を冷蔵庫に保存します。

【使用している調味料】
和風だし→茅の舎だし https://amzn.to/3i67ezm
コンソメ→茅の舎野菜だし https://amzn.to/2QYEX1E
砂糖→キビ糖 https://amzn.to/3i23kHF
醤油→久原醤油 https://amzn.to/3gVB8oA
米油→https://amzn.to/357l5BH

★初著書 にぎりっ娘の「はじめての子どもべんとう」
 https://amzn.to/31UQGol

★ブログ
 Blog「お弁当中」
 https://nigiricco.com

#食材まとめ買い #食材保存方法 #下味冷凍
— 【本日使用したキッチンアイテム】
◎ドーバー パストリーゼ77 スプレーヘッド付 500ml/Pasteuriser
amzn.to/2ITPGWU

◎フライパン/ Fryingpan
ターク(クラシック)20cm / amzn.to/2SmhNWn (amazon)
             https://a.r10.to/hV3Iz3 (Rakuten)
ターク(ロースト)28cm / amzn.to/2MYJQ8f (amazon)
             https://a.r10.to/hD7QVH (Rakuten)
リバーライト卵焼き器(小)https://amzn.to/2I2FFta (amazon)
             https://a.r10.to/hfILlC (Rakuten)

◎鍋/pot
DANSK(片手鍋)https://amzn.to/2I6HCVq (amazon)
        https://a.r10.to/hbqAgp  (Rakuten)
DANSK(ソースパン)https://amzn.to/2IicnqP (amazon)
          https://a.r10.to/hfMbfu  (Rakuten)
STAUB(18cm) amzn.to/2I4hxGt  (amazon)
        https://a.r10.to/hfzTVW  (Rakuten)

STAUB(24cm)https://amzn.to/2I6FDQW (amazon)
       https://a.r10.to/hfKBTp  (Rakuten)

◎アルテレニョ カッティングボード /Arte Legno Cutting board
amzn.to/2I85qIC (amazon)
Shop「FULLangle」
 ※形違いですが、1点ものですので同じものはありません。

◎包丁 「タダフサ」170mm三徳包丁 /Kitchen knife
 https://amzn.to/36BxkV9
◎スタッシャー(シリコーンバッグ)
 洗って使えるエコな 保存 容器 レンジ オーブン 食洗器 対応 冷蔵 冷凍
 https://amzn.to/33GDlPZ
◎フライ返し  https://amzn.to/36hhwJP (amazon)
◎計量スプーン amzn.to/2So25Kc (amazon)
◎ステンレスピーラー amzn.to/2OAXYFG (amazon)
◎チリトリ ザルボウル https://amzn.to/2Fc7bQu (amazon)
◎スパイスボトル amzn.to/2THyAyN (amazon)
 フリフリスパイスボトル https://a.r10.to/hvtrj4 (amazon)

※黒のシリコンボウルは、10年近く前に購入したもので、
おそらく無印で購入したと思われますが、現在取り扱いはないよう
です。
— 【お弁当の詰め方】
1.温かいご飯をお弁当箱に詰め、冷ましておきます。
2.温かいおかずもお皿にとって冷ましておきます。
  前日のおかずを使う時は、レンジでよく温め直し、冷まします。
3.ご飯とおかずが詰まったら、よく冷めていることを確認してから蓋をします。

【腐敗防止】
★抗菌シートを使用する。
★お弁当を詰める前に、容器を酢やキッチン用アルコール除菌などで軽く拭いておく。
★トマトのヘタは取ってよく洗って入れる。
★ご飯を炊く時に、酢や梅干しを一緒に入れて炊く。
★保冷剤、保冷バックを使用する

【抗菌効果があると言われているもの】
★大葉、笹の葉、生姜、梅干し、わさび など
※梅干しは接した部分のみしか抗菌効果がないそうです。

!!注意事項!!!
※生もの(半熟卵等)を扱う動画があります。
 季節や状況はそれぞれ異なりますが、お弁当に入れる際は
 食中毒の観点から完全に火を通すことをお勧めします。

※レシピは目分量です。お好みにより調整して下さい。

— **Since the English do not know, it has been translated by using the google translation.
Im sorry when I make a mistake.**

BURGER MAKING | Super Fast Cooking Skills | Egg Anda Bun Kabab at Street Food of Karachi Pakistan


Super fast Cooking Skills of Making Burgers. 50 Egg Anda Bun Kabab Making at Street Food of Karachi Pakistan. This Bun Kebab is Amazing in taste you must try!

Price: 40 Rupees

Address: Near Biryani Chowk, F.B Area Ayesha Manzil Karachi Pakistan!

For more details email us: RashidaHussainBhimani@gmail.com

Follow us:
Facebook: www.facebook.com/RashidaHussainB/
Twitter: twitter.com/RashidaHussainB
Instagram: www.instagram.com/rashidahussainbhimani/

#BestBurger #UltimateBurger #CheapestBunKabab #StreetFood #KarachiStreetFood #RashidaHussain

ラーメン激戦区の生き証人 無添鶏白湯 鶴武者 日本拉麺 Tsurumusha ramen is too delicious! Food in Japan, kyoto!


Если вам понравится видео, пожалуйста, ставьте лайк и подписывайтесь! ↓↓↓
cutt.ly/Pe5gcq3
Проверьте другие видео!

Сегодняшнее видео — это видео, прикрепленное к сокровищу «Цурумуша» из киотского рамена и горячей куриной белой воды без добавок.

Это живой свидетель в районе Уокё Уорд, где много известных магазинов рамен конкурируют друг с другом.

Я сфотографировал все, от приготовления драгоценного рамена до приготовления рамена, поэтому было бы неплохо, если бы вы взглянули на него медленно.

Видеосъемка сотрудничества: Цурумуша
Адрес: goo.gl/maps/3bxu89aqmQwVK2Fr8
Рабочее время: с 11:30 до 14:00, с 18:00 до 21:00.
Обычный праздник: пятница
Еда и напитки в магазине: Да
Вынос: не допускается

[Рекомендуемые видео в канале]

Как приготовить мороженое от итальянского производителя мороженого Эдди из Киото Caffellatte!
www.youtube.com/watch?v=OD9J_X4Yevo

Делаем лучший в мире шоколад! КОКО Киото шоколатье!
www.youtube.com/watch?v=igzAhozJqv0

Удивительный навык резки FUGU в Японии! Blowfish (рыба фуга) Yamafuku!
www.youtube.com/watch?v=tMoQD3WlvPE

Лучший в Японии угорь, выдающееся мастерство повара, угорь Дон! ”Kyogoku Kaneyo”
www.youtube.com/watch?v=YmKIFWb2MQg

 Искусство изготовления такояки! Умение бога Гиндако в Японии! [Artisan art 2020]
www.youtube.com/watch?v=T0WxmqGH2nw

Удивительная японская уличная еда! Сверхбыстрые работники «Моти» в Японии! 【Рисовый пирог】
www.youtube.com/watch?v=youtu.be/kRKXhxESYQc

Фруктовое желе и фруктовый сэндвич в японском кафе CRICKET — отличный вкус!
www.youtube.com/watch?v=U6HdfxT3t1c

[Рекомендуемый канал видео]

Лучший рамен в Лос-Анджелесе | Лучший из лучших
www.youtube.com/watch?v=WccBAu44f4c

Стать магазином рамэн в Японии
www.youtube.com/watch?v=gmIwxqdwgrI

Первый в мире рамэн с мишленовской звездой уже в Сан-Франциско Линия вокруг блока
www.youtube.com/watch?v=Oy4AUIPPNoQ

Рамэн в Японии-4 разных стиля / повара
www.youtube.com/watch?v=ZESR9BaMcOA

Японская кухня Ichiran Лучший рамен в мире! Фукуока Япония
www.youtube.com/watch?v=kpQC2DNX9K4

[Музыка]
dova-s.jp/

#рамэн
#Япония
#Киото

새벽까지 하는 시장떡볶이, 튀김, 순대 - 봉덕시장 / The most popular street foods in Korea


Уличная еда в глубине и не скучна!

Вкусный мальчик всегда старается снять хорошее видео.
Спасибо за просмотр и поддержку

-Информация о ценах и местонахождении-

Ттеокбокки (пряный рисовый пирог): 3000 вон (2,5 доллара США)
жареная еда: 700 вон (0,6 доллара США)
Мороженое (корейская колбаса): 3500 вон (3,0 доллара США)
Кимбаб: 2000 вон (1,7 доллара США)
Куриное сердце: 500 вон (0,4 доллара США)

Расположение: goo.gl/maps/9RVop1D5PNwXztuR7 (Seoul Snack)

Бонгдок-дон, Тэгу, Корея

Bluefin Toro Experiment - Can The Most Expensive Fish Save A $3 Piece Of Fish


For the absolute best place to buy sushi grade fish and other items to make sushi at home, visit rivieraseafoodclub.com and use «chefhiro15» to get 15% off orders over $100, or use «chefhiro35» to get $35 off orders over $200. Enjoy!

Music we use...try it for free: email.getambassador.com/wf/click?upn=plt-2FGoapKktRmRAIjC75rX8v-2Bu0Vbx3btWO5v6OXg61-2Byl2Bi7s-2FssQ6OjjVQ2d7_5AQt-2FCMyoG0FmMK0asO9sUOhWcNNvJg9Wf5ROrk6AUmv-2B3QdRmf7pcRuR7cvmJPX-2FXnkWGFf20f8zXtW6EaxO-2FUu5HDG5-2FXQ24QYyUVB7HIyB1Mg8EofmBfoCIPv7AgmMU6DRp4g5agHEYBkb7CbfosfxmZpKATx5DBw8GkG47RIno8uvtrQnLZzlTZoVjx-2FBpaUizKo8OBNymbVhXuP8dmkapHR-2B9T0BQIqFxtOOrzpSrSa4w3ATqqRc7-2BoNe3SU45jWymLAx1BIjNOSQ43P5ubO38F-2FBBGAMCIMIdmXyo9L0FzchwHCNU-2FbLAlcs1O

To buy the products I use in my videos, check out my Amazon Store; the price to you is the same, but I will earn a very small commission.
amazon.com/shop/hiroyukiterada-diariesofamastersushichef

Munchies Sushi Roll from Master Sushi Chef Hiroyuki Terada

Subscribe: http://bit.ly/2wHjb9m
Watch more: (popular video/playlist)
 
Follow Hiroyuki Terada:
Facebook: facebook.com/pages/NoVe-kitchen-and-bar/175557962456764
Instagram: www.instagram.com/diariesofamastersushichef/
Twitter: twitter.com/RealSushiChef

Second Channel: youtube.com/user/MIAMISPICE68

Cameraman Channel: youtube.com/charlespreston

 
Watch More Hiroyuki Terada:
Recent Uploads: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYuWPKACrEdlFbNXtFK52AU
Popular Videos: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuZYtstHx4FrAi8ftIz7sPvz
Extreme Series: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuY19AA30--T67M3K-WGriC8
Low Difficulty Recipes: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYWch7Yc_lFyoSU9_M2Lvw5

Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef

As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…

Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138

New videos every Sunday and Wednesday!

Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com

— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.

At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef

Amazing Edible Art - Spicy Tuna Bon Bon - How To Make Sushi Series


Master Sushi Chef Hiro Terada makes his Spicy Tuna Bon Bon which consists of Hass Avocado, and our Spicy Tuna, with a little red and black tobiko and real 24k Gold Flakes! These tender morsels are so rich and smooth to the taste, youll want to order a whole plate full. Truly beautiful to look at, and truly beautiful to the taste. These arent on the menu so youll need to ask your server for them. Just be warned; once you have one, youll want to have many more…

Follow Hiroyuki Terada:
Facebook: facebook.com/pages/NoVe-kitchen-and-bar/175557962456764
Instagram: www.instagram.com/diariesofamastersushichef/
Twitter: twitter.com/RealSushiChef

Hiros Second Channel:
youtube.com/user/MIAMISPICE68

Cameramans Channel:
www.youtube.com/charlespreston

Watch More Hiroyuki Terada:
Recent Uploads: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYuWPKACrEdlFbNXtFK52AU
Popular Videos: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuZYtstHx4FrAi8ftIz7sPvz
Extreme Series: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuY19AA30--T67M3K-WGriC8
Low Difficulty Recipes: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYWch7Yc_lFyoSU9_M2Lvw5

Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef


As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…

Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138

New videos every Sunday and Wednesday!

Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com

— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.

At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef

24 ЧАСА! ЕМ ТОЛЬКО ОСТРУЮ ЕДУ | ЛИССА


24 часа целый день из моей жизни ем только острую еду в Сеуле в Корее

Первое видео, которое было весной день из жизни в Корее youtu.be/QILb8FMwAXY
Первая часть обзора косметики от БТС БТ21 www.youtube.com/watch?v=yaLzo78Z534
Один день из Моей жизни в деревне youtu.be/kYDEKcoD_ak

♡♡♡------♡♡♡------♡♡♡

ИНСТАГРАМ: instagram.com/aveme_lissa
ВКОНТАКТЕ: vk.com/aveme_lissa
ПО РЕКЛАМЕ: Lissaaveme@wildjam.ru
АВЕМИ КИСА( петс канал): goo.gl/KtQU3t

♡♡♡------♡♡♡------♡♡♡

Привет! Я — Авеми Лисса, сегодня я рассказала вам про, если тебе понравилось это видео обязательно посмотри и этот ролик, я уверена тебе будет полезно и интересно.
Авеми Лисса — это мой бьюти и лайф канал.Вы найдёте: Бьюти советы, макияж, косметика, обзоры, правда и миф, днищепарад, покупки, влоги и вся моя жизнь.

♡♡♡------♡♡♡------♡♡♡
О чём это видео?

♡♡♡------♡♡♡------♡♡♡
Подписывайтесь на петс канал Авеми киса: goo.gl/KtQU3t
Подписывайтесь на личный канал Авеми Лисса:
goo.gl/v4MLtC

Всем спасибо за просмотр лайк и ТЫК (подписку) и до новых встреч!

#какстатькрасивой #авемилисса #авеми #лисса #киса #авемикиса #днищепарад #лайфхаки #бьюти #макияж #уход #косметка #бьютиблог #бьютиблогерша

www.youtube.com/c/lissaaveme

Рига... Центральный рынок... Рыбный павильон... (Лето 2018)


ytimg.preload(https://r15---sn-axq7sn7l.googlevideo.com/generate_204);ytimg.preload(https://r15---sn-axq7sn7l.googlevideo.com/generate_204?conn2);Рига… Центральный рынок… Рыбный павильон… (Лето 2018) — YouTube<link rel=«alternate» type=«application/json oembed» href=«www.youtube.com/oembed?format=json