Вы думаете, что самая опасная рыба – это акула? А факты говорят иное! От зубов акул погибает от 1 до 5 человек в год. Настоящие рыбы-убийцы уничтожают людей десятками – кусают их, топят и жалят ядовитыми шипами. Существует вид рыб, который проникает в тело жертвы и убивает ее изнутри!
Сегодня вы узнаете о самых опасных монстрах подводного мира. К этим рыбам лучше не приближаться!
Быстрые и вкусные #закуски, которые можно приготовить за пару часов до праздничного ужина! ✔️Измельчитель отходов, как у меня: https://www.e-katalog.ru/u/gJhCc/a
✔️Большой выбор подарков www.e-katalog.ru/u/dGEKv/a
✔️Сравнение измельчителей отходов: www.e-katalog.ru/u/70WoE/a
Курьезная история о том, что даже самый обычный человек способен на подвиг — была бы смекалка. На полевой кухне повар тихо-мирно готовит обед на весь отряд, когда на горизонте показывается одинокий немецкий танк. Другой бы убежал, но только не русский повар, готовый с топором в руках отстоять горячий обед хоть от чёрта, хоть от фашистского танка.
We spent a day with a soba master who taught us how to make soba noodles, with the perfect ratio of buckwheat. So this isnt clickbait! This guy is the real deal. Its not easy to make soba the way he makes it, but we gave it an honest effort at least.
Want to make soba with Sensei Ito? Book a spot here!
☞ goo.gl/osn2Iw
At Michelin-starred Kato in LA, chef Jon Yao creates dishes inspired by flavors from Los Angeles and Taiwan. The tiny restaurant, located in a strip mall, prides itself on having only one refrigerator in the entire establishment, meaning the chefs there have to start fresh for their 600 dishes every day.
Eater would like to assure viewers that all videos were shot before the novel coronavirus outbreak became widespread in the USA. Check the CDC for the most updated guidance on dining out at restaurants.
Credits:
Producer/Director/Editor: Daniel Geneen
Camera: Connor Reid, Jay Simms
Executive Producer: Stephen Pelletteri
Development Producer: McGraw Wolfman
Coordinating Producer: Stefania Orrù
Audience Engagement: Daniel Geneen, Terri Ciccone
— For more episodes of Mise En Place, click here: trib.al/dbPxW2J
Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry.
Probando carne Kobe, reconocida a nivel mundial, en México.
Esta carne proviene de reses japonesas conocidas como Wagyu.
México es uno de los principales consumidores desde hace poco de carne Kobe y viajé a la Ciudad de México para probarla.