Мы вернулись после короткого перерыва и снова меняем бизнесменов местами.
Вас ждет, пожалуй, самый жесткий выпуск шоу “Теперь я Босс!” за все время существования проекта. На этот раз наши герои — владельцы сервисов каршеринга: Левдик-Занаревский Матвей — основатель компании «МатрёшCar», и Антон Сильнягин, который владеет компанией «Шеримобиль» в Туапсе. Матвей не так давно в этом бизнесе, но уже управляет компанией с оборотом в двести пятьдесят миллионов рублей и автопарком, состоящим из машин премиум-класса. У бизнеса Антона все не так гладко: всего 10 автомобилей в управлении и скромные доходы, к тому же зависящие от сезона.
Смогут ли наши герои изменить жизнь и бизнес друг друга всего за 3 дня? Узнаете в этом выпуске!
Сколько можно заработать на шиномонтаже: goo.gl/piLnKU
Роскошная жизнь взаймы: шеринг частных самолётов, элитных автомобилей и яхт goo.gl/qjAPJ5
Как работает экономика совместного потребления: goo.gl/sxSX9o
Бизнес-история генерального директора Uber: goo.gl/WcVfCU
Новый эпизод четвертого сезона бизнес-реалити «Теперь я Босс!» оказался самым гиковским и неформальным, ведь мы поменяли местами владельцев киберспортивных клубов.
Вы наверняка слышали о таких играх как CS Go, DOTA и PUBG, а герои нашего выпуска сумели построить на этом бизнес.
Киберспорт сегодня – многомиллионная индустрия, и Дмитрий Лукин вовремя это понял, купив 5 лет назад компьютерный клуб. Сейчас его сеть киберспортивных клубов F5 – одна из лидеров индустрии в России с годовым оборотом 150 000 000 рублей.
Ему предстоит за 3 дня прокачать небольшой краснодарский компьютерный клуб с громким название «Федерация компьютерного спорта». Его место на это время займет Никита Сычев, новичок в этой индустрии.
Что из этого выйдет?
Смотрите в новом эпизоде шоу «Теперь я Босс!»
Paris is the city of lights and love. Versailles is the greatest palace in all of Europe. Enjoy this walking tour through the palace and gardens including Marie Antoinettes private hamlet. The following links are affiliate links. Clicking on the links before doing any of your amazon shopping is a great way to help support the channel. If you like the content we place on the channel please consider clicking on the link when you plan to shop on amazon. Your purchases will not cost you any extra (we promise) but we will receive a small commission which helps support our work here on the channel. Thank you for all of your support!
For the absolute best place to buy sushi grade fish and other items to make sushi at home, visit rivieraseafoodclub.com and use «chefhiro15» to get 15% off orders over $100, or use «chefhiro35» to get $35 off orders over $200. Enjoy!
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
For a dining experience like none other, a visit to Michelin Star (2016, 2017, 2018) Omakase Restaurant in San Francisco is an absolute must...from their fish selections that are flown in from Japan, to the special ginger they use, this place spares no expense in bringing in you the greatest omakase experience this side of the Pacific Ocean. They also serve authentic Kobe Beef which is something thats very unique and almost impossible to eat anywhere else in the world.
Master Sushi Chef Jackon Yu has been in the business for a long time; he is also the owner of LIVE Sushi thats also in the Bay Area where he was one of the places that served live sea urchin. Today, hes also the owner of other very successful restaurants in the same area, Dumpling Time as well as the sushi place next door from Omakase that is a more into sushi rolls and other unique cooked foods that are wallet friendly. Be sure to stop by and tell them we sent you...Chef Jackson will be thrilled and your sushi experience will be like none before.
Omakase Restaurant
665 Townsend Street
San Francisco, CA 94103
TEL: 415-865-0633
A Life Changing Sushi Experience from Master Sushi Chef Hiroyuki Terada
Subscribe: http://bit.ly/2wHjb9m
Watch more: (popular video/playlist)
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
www.youtube.com/channel/UC9f_-nWMhlxz5lOizNTt_CA/join
Как построить дом в ГРЕЦИИ / Через 8 месяцев отметили новоселье на КРИТЕ
Инна и Дима живут в Германии и очень любят всю Грецию и остров Крит, в частности. Некоторое время назад они решили обзавестись жильём здесь, на острове. И у них всё получилось! Совсем недавно ребята отпраздновали новоселье и любезно ответили на наши вопросы. Поздравляем!!!
Приятного просмотра!
Огромное количество музыки без авторских прав: www.epidemicsound.com/referra...
Данное видео было смонтировано в программе Movavi — самый оптимальный вариант для ютубера! Скачать можно здесь: cutt.ly/celCkdU
Москва 24 — это новости 24 часа в прямом эфире. Наши корреспонденты освещают все важные события города. Политика, экономика, спорт, юмор, погода, интервью, специальные репортажи, происшествия и многое другое вы увидите первыми в прямом эфире.
Редакция News.Ykt.Ru представляет видеоопрос ко Дню родного языка и письменности, который отмечается в Якутии ежегодно 13 февраля. Журналисты прошлись по торговому центру и проверили, смогут ли горожане перевести несколько слов с русского на якутский.
При переводе слов были использованы краткий якутско-русский, русско-якутский словарь, составленный кандидатом педагогических наук Т.И. Петровой, и большой толковый словарь якутского языка под общей редакцией академика Академии наук Якутии П.А. Слепцова, а также сайт SakhaTyla.Ru.