0.00
0 читателей, 4524 топика

MAGURO [鮪/Tuna] - Trails to Oishii Tokyo


[Skip Intro] 1:39
Learn more about food in Japan on NHK WORLD-JAPAN!
www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/ondemand/category/17/?cid=wohk-yt-2009-ttotMaguro-hp
More quality content available on NHK WORLD-JAPAN!
www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/ondemand/video/?cid=wohk-yt-2009-ttotMaguro-hp

Maguro (tuna) is renowned as a high-end sushi topping, but the scale of its culinary uses varies due to the diversity of flavors in each cut. Janni Olsson uncovers the flavors packed into «the king of fish.»

Производство Кетчупа, Как Отличить Чистый Продукт от Подделки


Производители уверяют нас, что кетчуп делают из самых лучших помидоров. 100-процентные томаты, чесночок, специи, немного соли – и вкуснейший соус отправляется на прилавки! Но как обстоят дела на самом деле? Из чего делают кетчуп, и можно ли есть этот соус без вреда для здоровья?

Как Попасть в Японию и Не Потеряться [Шамов Дмитрий]


Как Попасть в Японию и Не Потеряться [Шамов Дмитрий]
Япония островное государство и чтобы попасть в эту страну, лучше всего воспользоваться самолетом. Но что делать, когда вы уже добрались до Токио? О том, как не потеряться и что нужно сделать, я рассказываю в этом видео.
Как получить карту на проезд: www.youtube.com/watch?v=IwFoaLXy7XM
Моя книга: shop.lifeinjapan.ru/product/show/2
Курсы манги: lifeinjapan.ru/manga/about
Курсы Живого Японского Языка: lifeinjapan.ru/lesson/about
Страница FB: www.facebook.com/ShamovD/
Наш Сайт: lifeinjapan.ru Наш магазин: shop.lifeinjapan.ru/
Моя книга о Японии: shop.lifeinjapan.ru/product/show/2
Моя группа: vk.com/life_in_japan
Канал Шамовой Мики: www.youtube.com/user/ShamovaMiki
С востока на запад: vk.com/east2west
Твиттер: twitter.com/ShamovD
Инстаграм: instagram.com/shamovdmitry
Мой авторский блог: www.youtube.com/user/ShamovD
Группа авторского блога: vk.com/shamovdmitry

Помочь в развитии канала по желанию:
Яндекс.Деньги: 41001976242342
WebMoney: R418247438181, Z134535442693
PayPal: anchous.jp@gmail.com
Qiwi: 79636146770

Лучшее из Рассмеши комика 2017 | Новая РЖАКА и самые смешные шутки которые порвали ДО СЛЕЗ!


Смотрите в этом смешном видео самые лучшие выступления шоу Рассмеши комика в 2017 году. Все самые смешные шутки, миниатюры и номера именно в этой новой подборке. Ребята которые порвали комиков и довели зал до истерики, которые забрали 50000 гривен, победители шоу Рассмеши комика именно в этой нарезке.

Ссылка на канал СМЕХА, подпишись на новые выпуски — www.youtube.com/channel/UCO67ELQsXzdBm53gUoS-Orw

MUKBANG | Барбекю из свинины, овощи, персики, зелень | Pork barbecue, vegetables, peaches не ASMR


Всем приятного аппетита и отличного вечера! ^^ www.youtube.com/channel/UC-rM9RrP_Y1m5E3TlL28lXw — влоговый канал
Ссылка на донат;) — www.donationalerts.com/r/vernyaeva
Ссылка на Instagram:) — www.instagram.com/vernyaeva/
Ссылка на вк — vk.com/id240867919

#mukbang
#eating
#barbecue

MUKBANG | Кальмары, мидии, креветки, осьминоги | Seafood, mussels, octopus, shrimp не ASMR


Всем приятного аппетита и отличного вечера! ^^ youtu.be/P7XSjpg_MLw — влоговый канал
Ссылка на донат;) — www.donationalerts.com/r/vernyaeva
Ссылка на Instagram:) — www.instagram.com/vernyaeva/
Ссылка на вк — vk.com/id240867919

Seafood mussels octopus
мукбанг

Всё могу (2015) / Фантастика, комедия


● Фильмы и Сериалы ● Бесплатно и Онлайн ● Подписывайся и Смотри! ●
bit.ly/moviesandserials »»»»»»»»»»»»

Всё могу (2015) / Фантастика, комедия
Режиссер: Терри Джонс
Сценарий: Гэвин Скотт, Терри Джонс
В главных ролях: Саймон Пегг, Кейт Бекинсейл, Санджив Бхаскар, Роб Риггл, Роберт Баферст, Эдди Иззард, Джоанна Ламли

Злобные инопланетяне, собираясь уничтожить Землю, дают ей последний шанс — наделяют учителя-неудачника Нила Кларка способностью исполнять любые желания. Он бы мог положить конец войнам или воскресить величайшие умы всех времен. Вот только как заманчиво: стать президентом США, соблазнить неприступную красотку или заставить заговорить собственного пса. Спасет ли Нил Кларк землю или устроит полный беспредел?

Crazy Salmon Roll - How To Make Sushi Series


Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shows you how to make our latest creation that will debut on our upcoming menu change happening in the next few weeks. Its basically a Crazy Tuna Roll with some added changes that really give this roll an amazing result. The torched salmon gives the fish a nice texture while the spicy salmon gives the finish a great pop. This is a must try when you visit so we hope youll order it the next time youre in. We cant wait to serve you soon :)

See you in our next episode…

Follow Hiroyuki Terada:
Facebook: facebook.com/pages/NoVe-kitchen-and-bar/175557962456764
Instagram: www.instagram.com/diariesofamastersushichef/
Twitter: twitter.com/RealSushiChef

Hiros Second Channel:
youtube.com/user/MIAMISPICE68

Cameramans Channel:
www.youtube.com/charlespreston

Watch More Hiroyuki Terada:
Recent Uploads: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYuWPKACrEdlFbNXtFK52AU
Popular Videos: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuZYtstHx4FrAi8ftIz7sPvz
Extreme Series: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuY19AA30--T67M3K-WGriC8
Low Difficulty Recipes: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYWch7Yc_lFyoSU9_M2Lvw5

Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef


As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…

Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138

New videos every Sunday and Wednesday!

Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com

— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.

At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef