Японии много не бывает! Так что продолжаю разбирать видео из путешествия. В новом ролике все про японскую еду: смонтировал походы по кафе и ресторанам в Токио и Кагосиме!
Отличительная японская черта: при входе в каждый ресторан есть точные макеты блюд, которые не отличаются от того, что будет подано. У нас такое только начали делать, а в Японии это повсеместно.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
The Japanese sword is the soul of the Samurai. The crafting of this work of art — which embodies beauty, strength and tradition — has been shrouded in secrecy for more than thousand years.
Because of the highly advanced techniques and numerous years of dedicated effort required in crafting Japanese swords, the skill has always been a closely kept and jealously guarded secret.
Yohindo Yoshihara is a consummate Japanese swordsmith and a very high regarded Mukansa craftman in Japan. He is also the best-known Japanes swordsmith outside of Japan.
His masterpieces have been purchased for exhibit by the Metropolitan Museum of art in New York City and the Museum of fine Arts in Boston. He has numerous fans worldwide, including His Royal highness, king Gustav of Sweden.
This video has been produced to appeal to all aficionados of Japanese sword around the world and is a treasure trove of sercrets to Yohindo Yoshiharas truly outstanding Japanese sword craftsmanship.
Известный радио- и телеведущий Тим Кёрби вместе с Николаем Королёвым из проекта RBTH отправились в «Пятёрочку», чтобы рассказать иностранному зрителю об особенностях российских магазинов. Чем они лучше американских и как сэкономить при выборе качественных продуктов?
И да, картошка в России все-таки отличная!
#пятёрочка #пятёрочкавыручает
УАЗ-452 народный русский внедорожник, который пройдет везде где другие не пройдут. За границей тоже ценят нашу классику и по этому некоторые ее с удовольствием покупают, особенно юбилейную версию. В этом видео я вам покажу немца который продает по всей Германии УАЗ Буханку.
Итальянцы и кухня Поволжья! Сегодня ребята «проедутся» по российским регионам, расположенным вдоль широкой живописной Волги! Среди поволжских угощений на столе присутствуют перемячи, салат с мёдом и другие лакомства из Чувашии и Татарстана.
Интересные вкусовые сочетания, просьбы о добавке и яркие впечатления от сегодняшних блюд — вот, что ждёт вас в сегодняшнем выпуске.
Авторы канала, монтаж:
Дарья Переверзева
Лариса Степанцова
Оператор: Виталий Казанин
Участники видео:
Mauro Milioti
Paolo HotWheels
Fabio Porrini
Tania Petroni
Valentina Cherchi
Laura Carpani