Прогулки по Японии без лиц и разговоров с минимумом рекламы.
Я прогулялся от станции Камакура через торговые улочки к храму Цуругаока Хатимангу. Затем через жилые кварталы я дошёл до храма Анёин. Мне ещё нужно было доехать до Эносимы для съёмки Рождественской иллюминации, поэтому я на этом закончил.
For the absolute best place to buy sushi grade fish and other items to make sushi at home, visit rivieraseafoodclub.com and use «chefhiro15» to get 15% off orders over $100, or use «chefhiro35» to get $35 off orders over $200. Enjoy!
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
I usually tell stories about what life is like in Tokyo, because thats where our family lives. But today we head out to Matsuyama in the prefecture of Ehime to find out what life in non-Tokyo, the countryside of Japan, is like.
Всем привет братва, сегодня очередной пранк, но в этот раз мы позвали на помощь одну нереально сильную девушку — Анну (мастер спорта международного класса). Получилось ли? Узнате посмотрев ролик. Приятного просмотра.
ЗАВАРИЛ ЯПОНСКИЙ ДОШИРАК ПРЯМО В МАГАЗИНЕ
Первая лапша быстрого приготовления была изобретена в Японии в 1958 году и пользуется популярностью и по сей день. Лапшу быстрого приготовления едят японцы всех возрастов и любого социального статуса. Японкую лапшу можно купить и заварить прямо в магазине, что мы и сделаем.
Прежде чем ученые узнали, насколько опасны радиоактивные материалы, люди использовали их как попало. Представьте, что вы носите излучающий браслет на запястье каждый день, просто потому что это красиво. Будете ли вы носить его, зная, насколько опасным может быть его воздействие?
Видео основано на общедоступной информации, если не указано иное.
7 быстрых ответов на вопросы о Японии. Вся правда о японской школе
Почему японские школьники моют туалеты? Сколько стоит обучение в японской школе? Как выглядят настоящие японские школьницы? Сколько дней каникул в японских школах. Ответы на эти и другие вопросы в тематическом видео из рубрики «7 быстрых ответов на вопросы о Японии».