Инженерные ошибки
Каждый может допустить ошибку, но иногда на карту поставлено слишком многое, и любой неверный шаг может стать причиной настоящей катастрофы. Именно о таких ужасных ошибках и пойдет речь в этом видео, но прежде чем перейти к просмотру обязательно подпишитесь на канал и нажмите на колокольчик, чтобы ничего не пропустить!
Мост Миллениум
Мост Миллениум — это пешеходный мост в Лондоне, который пересекает Темзу. Его торжественное открытие состоялось в двухтысячном (2000) году, но спустя всего два (2) дня его пришлось закрыть на реконструкцию
Walkie Talkie
Ещё одна ошибка британских инженеров была допущена при строительстве тридцати семиэтажного (37) бизнес-центра Walkie Talkie
Piper Alpha
Самая масштабная в истории трагедия, связанная с добычей нефти, произошла в тысяча девятьсот восемьдесят восьмом (1988) году на платформе Piper Alpha.
Эскалатор
Сегодня эскалаторы можно увидеть всюду — в метро, аэропортах или торговых центрах.
По вопросам авторского права и сотрудничества, пожалуйста, свяжитесь с нами по адресу: djaxent@gmail.com
For copyright matters please contact us at: djaxent@gmail.com
Esta es mi experiencia y mi opinión sobre uno de los restaurantes que más tenía ganas de probar, por lo popular que ha sido en los últimos años...quería ver cómo era en general pero sobre todo probar la comida y la carne.
While in Pigeon Forge, visit Rocky Top Mountain Coaster, East Tennessees longest coaster ride, and definitely the most thrilling! 2940 Veterans Blvd, Pigeon Forge, TN 37863
Thank you to Nissan USA for inviting us to Tennessee.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
This amazing chef creates mind-blowing food illusions that will definitely impress you!
Chef Ben Churchill has been a professional chef for over 10 years. Around 3 years ago, he realised there was one area of cooking he had never really dabbled in: pastry. He started teaching himself the basics but soon grew tired of the conventional aspects of the pastry world. Everyone was doing the same cakes, mousses and pastries. This is when he started thinking about lemons. Could chocolate be worked to form the shape of a fruit, but contain a hidden surprise? He crudely constructed a chocolate shell by moulding yellow chocolate around a lemon, cutting the citrus fruit out then joining it back together, but not before filling it with chocolate ganache. It worked! It was rough, and crudely made, but it worked! Now his mind was opened. What else could be done? What else can be made? How far can desserts go? So he started experimenting. Carrot cake shaped like a carrot, beetroot shaped brownies, coconut mushroom meringues. With each dessert he was teaching himself new skills, new ideas. This is when he started to move even deeper into what he calls ‘food illusions’; desserts designed to trick and confuse. The ethos has always been the same however. The flavours must always remain true to the theme. A dessert based on the computer game Fallout, for example, should include flavours relevant to a post nuclear wasteland: sour sugar, lemonade, popping candy.
As the desserts became more elaborate, so started the criticism. Some people in the world online couldn’t believe they were edible. They must be constructed with something other than food. So he decided to start filming himself making them. He showed himself creating, then eating the food illusions. This is when his profile really grew. His Facebook and Instagram started gaining followers, the video quality and editing skills improved, and the desserts kept on coming.
People watching the desserts just wasn’t enough for him. He wanted people to experience them for themselves, to try making them, to start thinking like he does. So he began writing «Food Illusions volume 1». A compilation of some techniques, thoughts, articles and of course full desserts. Completely self-produced, from the photos to the design, it was released in November 2017 through Amazon. It was very well received by food illusion fans both new and old, and has shifted over 1,000 copies to date.
What next? As of late his desserts have taken a sinister turn. Following on from the success of his washing up sponge dessert (olive oil sponge, topped with a mint crumb and served with a milk foam and apple puree to replicate a scrubbing sponge) he is now playing on the idea of not only making desserts that look like other things, but making them resemble unappealing items. The idea is to challenge people’s perceptions of taste. To add that element of surprise, and be delicious. Examples include the edible soap bar (lemon parfait, lavender gel and chamomile shortbread), the mouldy orange (a conventional mirror glazed imitation orange, but with the addition of bubble gum meringue powder for a realistic mouldy look) and most famously, the edible ashtray. A vanilla pannacotta set in an ashtray, topped with silver chocolate, meringue ash and chocolate cigarette butts. The reactions have been better than expected. Love it or hate it, they definitely get people talking. These desserts will set the theme for his next book, «Food illusions volume 2». There will be many desserts in the same style as these. Food to make your skin crawl but stomach celebrate, as well as tutorials on silicone mould making, more techniques and musings.
★Кто такой Коки?
Я-японец и изучаю русский язык 7 лет.
Живу с русской женой Наташей в Японии.
На моём канале рассказываю про Японию с точки зрения японца и показываю нашу повседневную жизнь в Японии!
Выкладываю новое видео каждую неделю!
Подпишитесь на мой канал и не упустите новое видео!
★О чем это видео?
В этом видео я рассказываю, что поразило меня в жизни в России.
Помочь в развитии канала по желанию:
Яндекс.Деньги: 41001976242342
WebMoney: R418247438181, Z134535442693
PayPal: anchous.jp@gmail.com
Qiwi: 79099990602
Греция остров Крит/ Аркади — подвиг критян 1866
Монастырь Аркади – главная святыня и национальный памятник острова Крит. В этом видео я расскажу о страшных событиях, происходивших там в 1866-м году. О героях, которые пожертвовали собственными жизнями ради свободы Крита.
Дата основания монастыря точно неизвестна. По одной из версий его история начинается со времён Флавия Аркадия (начало V века). По другой версии Аркади основал византийский император Ираклий I. Французский ботаник и путешественник Питтон де Турнефор утверждал, что монастырь находится на месте античного города Аркадии. Монастырская церковь датируется XVI веком.
После захвата Ретимнона в 1648 году турки разграбили монастырь. Однако позже монахам было позволено вернуться. Во времена турецкой оккупации в монастыре проживало около 100 насельников. В 1822 году группа турецких солдат вновь разграбила Аркади. После провозглашения независимости Греции Крит остался под властью Османской империи, хотя христиане и получили некоторые уступки.
События 1866 года, когда 15 тысяч турецких солдат штурмовали Аркади, и самопожертвование защитников монастыря, сделали монастырь в Греции символом борьбы за независимость, получившего имя «Холокост Аркади».
ЮНЕСКО объявило Монастырь Аркади Европейским Памятником Свободы.
Географические координаты монастыря Аркади:
35.310025, 24.628888
Адрес нашего нового канала: Вкусняшки от Эльвиры: goo.gl/sjJ4fU
Подпишитесь на наш канал: www.youtube.com/aliftv/UCPI5NZlW3cc4-RiR8ZODylA?sub_confirmation=1
Хиджаб – для одних обычное повседневное одеяние, для других – символ радикализма. На ношение женского головного убора существуют ограничения не только в некоторых западных и восточных странах, но и, как ни удивительно, в некоторых мусульманских. Предлагаем вам наш топ 5 мусульманских стран, в которых все еще запрещено, либо было в недавнем прошлом запрещено, носить хиджаб.
telegram для ваших вопросов и историй: t.me/theteaparty_bot
Сотрудничество — pakostya@gmail.com
#подкаст #корея #япония
таймкоды:
00:00 Начало
00:51 Вопрос: Как корейцы относятся к Японии?
01:53 Предыстория и предпосылки отношений с Японией
04:16 Что Аня слышала от своих друзей и других корейцев?
09:25 Что слышал Костя от знакомых корейцев?
11:09 Современные проблемы в отношениях
13:03 Корейцы начали бойкотировать японские товары
17:36 Япония видит Корею, как конкурента
20:15 Многие корейцы хотят женится на японке
22:38 Япония претендует на корейский остров
28:45 Как Аня относится к Японии?
32:13 Некоторые корейцы с осторожностью относятся к иностранцам
33:51 Если кореянка будет встречаться с иностранцем, ее будут критиковать
36:34 Вывод