Чемпион мира по Тетрису Джонас Ньюбауэр играет со мной в шахматы в реальном времени.
В конце видео Джонас передаёт всем привет.
Комментирует профессионал.
Were taking you to Kyoto Kitcho, a 3 Michelin Star restaurant nestled in Arashiyama. Its one of the most respected restaurants in Japan, and definitely up there for the most beautiful, not only in Japan, but in the entire world. Join us as we show you what a traditional Kaiseki meal looks and as we interview executive chef Kunio Tokuoka.
Bakeries in Japan offer loads of different foods than what we’re used to, so we’re grabbing a few things we know, a few things we don’t know, and we’re trying them out for you in this week’s Food Adventure Program!
Jun Kurogi, the last Iron Chef Japan, told us about his food, his passion, his story, and let us into his restaurant to experience a meal like weve never had before, and might not ever have again.
This is a big deal for us as foodies. A bucket list. I hope you like it. And if youd like to experience this for yourself, we have all the info on our blog:
☞ www.eatyourkimchi.com/kurogi
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Греция Крит Ограждение на балконе из тростника своими руками
Дамы и господа!
Я решил сделать нам для съёмок мини видео студию. А поскольку квартира у нас небольшая, делать её я решил у нас на балконе. Посмотрите, что у меня получается и напишите, что вы об этом думаете. За советы буду очень благодарен!)
Приятного просмотра!
Адрес нашего нового канала: Вкусняшки от Эльвиры: goo.gl/sjJ4fU
Привет. Меня зовут Катя, мой муж Кюдэ — кореец. Мы вместе уже семь лет, пять из которых живем в Южной Корее, г. Пусан. Решили вести свой канал на Ютьюбе, чтобы показать вам Южную Корею и немного рассказать о нашей жизни.
Вчера мы ездили в родную деревню корейской мамы. Мама показала дом, в котором выросла, рассказала про свое детство. Мы сходили на могилы ее родителей, чтобы их помянуть, погуляли по округе, съездили посмотреть местную достопримечательность. Также мы заглянули к соседям, сняли их дом в традиционном стиле. В общем, в ролике много всего интересного. Приятного просмотра!
Герой фильма – молодой человек, который в прошлом долгое время исповедовал деструктивные культы и практиковал оккультизм, но в итоге он, осознав собственное заблуждение, принял ислам.
Знаменитые атеисты и популяризаторы науки часто выходят на дебаты с христианскими авторитетами. Несколько менее часто они сталкиваются с гигантами исламской мысли. Мы хотим предложить вам к просмотру дебаты Лоуренса Краусса и Хамзы Тзортзиса, которые, на наш взгляд, как бы сказать… весьма жгут. Они обсуждают, в чем больше смысла, в исламе или атеизме, ищут ошибки в книге «Вселенная из ничего» и меряют длину в Крауссах.
Перевод: Андрей Лексингтон, Елена Смотрова, Екатерина Соколова, Кирилл Попов, Кирилл Клоперон, Влад Шевченко
Редактирование: Екатерина Соколова, Елена Смотрова
Озвучивание: Александр Качкин
Монтаж: Александр Качкин
Обложка: Софья Зозуля