Bakeries in Japan offer loads of different foods than what we’re used to, so we’re grabbing a few things we know, a few things we don’t know, and we’re trying them out for you in this week’s Food Adventure Program!
Jun Kurogi, the last Iron Chef Japan, told us about his food, his passion, his story, and let us into his restaurant to experience a meal like weve never had before, and might not ever have again.
This is a big deal for us as foodies. A bucket list. I hope you like it. And if youd like to experience this for yourself, we have all the info on our blog:
☞ www.eatyourkimchi.com/kurogi
Up close and personal in front of one of the greatest sushi masters of our time.
Watch Takashi Saito, 3 Michelin star sushi chef, in action.
Pay attention to Saito’s utter concentration and movements. He’s done them millions of time, but still, if you look at his face you might think that he’s dismantling a nuclear device.
Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef
As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…
Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138
New videos every Sunday and Wednesday!
Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com
— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:
Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.
At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef
Греция Крит Ограждение на балконе из тростника своими руками
Дамы и господа!
Я решил сделать нам для съёмок мини видео студию. А поскольку квартира у нас небольшая, делать её я решил у нас на балконе. Посмотрите, что у меня получается и напишите, что вы об этом думаете. За советы буду очень благодарен!)
Приятного просмотра!
Адрес нашего нового канала: Вкусняшки от Эльвиры: goo.gl/sjJ4fU
Герой фильма – молодой человек, который в прошлом долгое время исповедовал деструктивные культы и практиковал оккультизм, но в итоге он, осознав собственное заблуждение, принял ислам.
В то время как христианские церкви в Великобритании стремительно теряют прихожан, мусульманская община разрастается с невиданной скоростью. И хотя общество порой видит в исламе угрозу, британские мусульмане готовы показать себя с другой стороны. С подробностями корреспондент RT Полина Бойко.
«Лекция» посвящена синтоизму — одной из самых неизученных и уникальных религиозных традиций мира.
При подготовке сценария я пользовался следующими источниками:
1) Отчет Pew Research Center «Measuring religion in Japan». Ссылка: www.pewresearch.org/wp-content/uploads/sites/7/2017/11/Religion20171117.pdf
2) Горегляд В. Н. Классическая культура Японии: очерки духовной культуры. — СПб.: Петербургское востоковедение, 2006. — 352 с.
3) Sokyo Ono. Shinto: The kami way.
4) Kitagawa J. (1963). Prehistoric Background of Japanese religion. // History of religions, Vol. 2, No. 2. pp 292-328
Таймкоды:
00:00 — Представьте себе религию без основателя, личностного бога и священных текстов! Введение.
02:15 — План лекции.
03:26 — география Японии, как она повлияла на становление страны и народа
07:22 — Ранняя история Японии: периоды Дземон и Яеи.
10:40 — эпоха Ямато. Становление «официального» синтоизма. Аматэрасу — предок «царя» Ямато.
15:28 — «Кодзики» и «Нихон Сёки» — главные тексты синтоизма.
18:06 — японская мифология. Возникновение мира. Идзанаги и Идзанами. Аматэрасу.
19:46 — трансформация синто в ходе истории. Сегунат. Реставрация Мэйдзи. Синто после Второй Мировой войны.
21:20 — подробная характеристика синто. Понятие «Ками». Мифология. Отличия от анимизма. Отличия от шаманизма.
31:00 — внешние аспекты синто. Танцы Кагуро. Процессии и церемонии. Веселые игры, пляски и конкурсы.
34:30 синто — это вообще религия? Атеистическая религия?
36:26 — современное состояние синто. Свобода совести. Научное изучение синто, наконец, возможно.
37:41 — итоговая характеристика синто. Промежуточные выводы.
40:18 — сколько верующих в Японии? Парадоксы социологии. Значение религии для современных японцев.
43:40 — японцы — атеисты?
45:49 — гражданская религия японцев.
46:29 — главный вывод.
Прогулялся по Бруклин-бридж парку, где старые высокие мосты нависают над головой, где потрясающие виды на небоскребы даунтауна Манхэттена тесно переплелись с прошлым и современным этого района Нью-Йорка. Парк Бруклинского моста хороший пример трансформации городского пространства Нью-Йорка и превращение бывшей промышленно-портовой зоны в новый уютный парк.