0.00
0 читателей, 4524 топика

Oita: Rest and Recuperation, Onsen Style - Journeys in Japan


[Skip Intro] 1:22
Watch more full episodes of Journeys in Japan on NHK WORLD-JAPAN!
www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/ondemand/program/video/journeys/?cid=wohk-yt-2011-jij322-hp
More quality content available on NHK WORLD-JAPAN!
www3.nhk.or.jp/nhkworld/en/ondemand/video/?cid=wohk-yt-2011-jij322-hp

Soak up the warm atmosphere of Beppu, Oita Prefecture’s renowned hot spring town shrouded in steam and overflowing with hospitality. Discover the healing properties of onsen that go beyond the physical benefits of bathing in mineral-enriched water.

Old Tastes: Singapore Hawkers Serving Up Traditional Asian Recipes | Belly Of A Nation 2 | Part 2/4


What old recipes are Singapores hawkers using?

90-year old Mdm Leong swears by her Wonton Noodle recipe, given to her even before World War II, when they sold for 20 cents a bowl, and tomato ketchup was obligatory. 70-year old Mr Teo still makes from scratch, pork sausages and meat rolls in beancurd skins. The recipe is courtesy of his grandfather who learnt it more than 90 years ago.

Found only in Singapore and infrequently is Satay Beehoon. Rice vermicelli doused with unctuous scoops of savoury peanut sauce. The dish also contains plump pieces of cuttlefish; these aren’t cooked, but reconstituted from its sun-dried version using a special alkali and lots of soaking time. Madam Letchmi makes fresh Appam and Thosai, but unlike the Indian originals, she morphed her generations-old recipe to fit Singaporean tastebuds: fluffy in the centre, crispy on the edges and eaten with freshly grated coconut and orange-coloured sugar.

Watch the full series of Belly Of A Nation 2: www.youtube.com/playlist?list=PLkMf14VQEvTZ_YBYzLM0AAw5HmF6bii5J

======
About Belly Of A Nation 2: Step into the lives of Singapore hawkers cooking up salivating dishes of Oyster Omelette, Nasi Briyani, Appam. Filmed before and over the COVID-19 pandemic, will all of them be able to make it or will some end up folding for good?
======
#CNAInsider #SingaporeFood #BellyOfANationCNA #StreetFoodAsia

For more, SUBSCRIBE to CNA INSIDER!
cna.asia/insideryoutubesub

Follow CNA INSIDER on:
Instagram: www.instagram.com/cnainsider/
Facebook: www.facebook.com/cnainsider/
Website: cna.asia/cnainsider

For more, SUBSCRIBE to CNA INSIDER!
cna.asia/insideryoutubesub

Follow CNA INSIDER on:
Instagram: www.instagram.com/cnainsider/
Facebook: www.facebook.com/cnainsider/
Website: cna.asia/cnainsider

ПЕС ОТОМСТИЛ ГАДЮКЕ! 15 Сумасшедших битв животных снятых на камеру #7


Всем привет и это новый эпизод битв животных снятых на камеру.
В этом видео ты увидишь лучшие схватки животного мира которые удалось заснять. Пес против гадюки, змея против дикобраза, носорог против носорога матери, як против яка, змея против курицы, лев против тигра и другие битвы. Это животный мир, которые очень суров и неоднозначен.
Сотрудничество: baklajan260494@gmail.com
Канал про дикую природу и про животных. Животный мир и природа, какая она есть.

Подпишись на канал нажми на ссылку: goo.gl/yJVHri

КАК КОРЕЙЦЫ ХОДЯТ ЗА ГРИБАМИ | Моя Корея


Рамён с горными грибами? Легко! Один день в дикой природе вне душных городов с группой корейцев среднего возраста. Зачем они ходят в горы и что съедобного там можно найти?

www.youtube.com/hhwang/join — Поддержать меня и получить бонусы
• hhwang.ru@gmail.com — По вопросам рекламы и сотрудничества
www.instagram.com/hhwang.ru — Мой Instagram (@hhwang.ru )
vk.com/hhwangru — Моя группа в контакте:
pikabu.ru/profile/hhwang — Мои посты о Корее на Пикабу (Pikabu)

#рамён #горы #грибы #hhwang #хеён #корея #южнаякорея #корейскаякухня #рамен #моякорея #влог #vlog

Китайский общепит. В поисках столовой - Жизнь в Китае #225


Первая из трёх планируемых серий про столовые Китая. В этом видео я ищу столовку в нашем районе и пробую четыре блюда в найденном заведении. Хого с роботами youtu.be/v9d6pgTxBkM