Швейцарцы пробуют обед по-русски: борщ, гречка, салат // Schweizer probieren Russisches Mittagessen


Всем привет! Мы Ульяна и София, добро пожаловать на наш канал :)
В этом видео мы пригласили наших швейцарских друзей продегустировать обед по-русски :) Смотрите, понравились ли им борщ, гречка с мясом, пастила и другое!

Пишите, чем угостить ребят в следующий раз :)

Монтаж и съёмки:
Ульяна www.instagram.com/uliana_switzerland/?igshid=ynkhriyo5egx
София www.instagram.com/sofi__kudryashova/?igshid=1bp7j5q5l2qd6

Анимация в начале видео:
Кристина www.instagram.com/grom.des/?igshid=1jekkjxhfnzjp

В видео принимали участие:
André
Cedric
Marina
Tamino
Dominik
Jlena

Японская кухня. Фастфуд. Лайфхаки. Познавательное видео. Интересные факты.


Если вы думаете, что японская кухня дорогая, вы правы, но лишь отчасти. Конечно, рестораны суши, сашими или авторской кухни в Японии бывают очень дорогими. Но в Стране Восходящего Солнца, к счастью, очень много недорогих сетевых ресторанов, где можно недорого, но вкусно поесть.
Такими заведениями являются рестораны, предлагающие, например, рамен, гюдон (рис с говядиной) и другие блюда японской кухни.
Если говорить о рамене (ramen), то это блюдо очень популярно в Японии. Это разнообразная лапша (гречневая- соба, толстая пшеничная- удон и другие разновидности), которую можно отведать во многих японских заведениях.
Вообще, Япония- это страна фастфуда. Фастфуд- это не только западные сети, но и исконно японские заведения.
Кроме того, в Японии вкусно перекусить практически на любом рынке, поскольку, в характерной для азиатских стран манере, в Японии также очень хорошо развит стритфуд.

Подписывайтесь на канал-
www.youtube.com/channel/UC5jzXKVk8h8EAPaRtPxnP-g?sub_confirmation=1
Влог о путешествиях. Интересные ситуации, обычаи, традиции, факты и занимательные истории в разных городах и странах.

Как выжить иностранцу в Японии? Грустная правда о зарплатах


Реальная зарплата японцев. Сколько платят иностранцам в Японии

Скидка 50% на Факультеты IT руководителей в GeekBrains:
geekbrains.ru/link/cRRcha
GeekBrains обучит Вас профессии Продакт — менеджмент с нуля, а переход по моей ссылке откроет доступ скидкам и бесплатным вебинарам. Вперёд к новым знаниям вместе с GeekBrains!

Видео о РАСХОДАХ в Японии: www.youtube.com/watch?v=OJzjnIXMvNs

●Мои каналы
Tori

«Правда кофе» VS «Кофе Бюро». Чей бизнес крепче?


Новый эпизод шоу «Теперь я Босс!», новые герои и новый вызов!
На этот раз мы узнаем, что важнее для бизнеса: крепкий кофе или крепкие нервы?

Владелец сети кофеен «Правда кофе» Филипп Лейтес поменяется местами с моделью Ясминой Муратович, которая совсем недавно шагнула с подиума в мир предпринимательства.
Филипп же начал бизнес 7 лет назад с одного ларька, а сейчас владеет сетью кофеен с оборотом около 700 000 000 рублей.
Он на 3 дня возглавит «Кофе Бюро» и попробует «взбодрить» этот бизнес, в то время как Ясмина будет стараться привнести что-то новое в дело Филиппа.

К чему это приведет? Узнаете в новом выпуске самого бодрящего шоу про успех — «Теперь я Босс!"

Сайт проекта: svoedelo.blog/

#ТеперьЯБосс #СвоёДело #Сбербанк #Пятница #МалыйБизнес #КрупныйБизнес #ПравдаКофе #КофеБюро #Кофейня #ФилиппЛейтес #ЯсминаМуратович

Postne Gołąbki Babci Marysi / Oddaszfartucha


W tym odcinku z babcią Marysią dowiemy się jak było kiedyś

INSTAGRAM: www.instagram.com/oddaszfartucha/?hl=pl
FB: www.facebook.com/pg/Tomasz-Strzelczyk-Oddaszfartucha-YouTube-1454548041521360/posts/
WSPARCIE KANAŁU www.youtube.com/channel/UCHnTiRefXHNhLfr-vEF7ZLQ/join
www.cda.pl/ODDASZFARTUCHA/vfilm

składniki:
1/2 kg kaszy jęczmiennej grubej
1/2 kg surowych ziemniaków
2 jajka
2 cebule
garść suszonych grzybów
0,5 l wody z grzybów
1 l bulionu warzywnego woda z parzenia liści
masło do smażenia
1 kapusta
sól, pieprz do smaku

How To Make Salmon Sashimi Katsu - This Is The Best Tasting Salmon Dish!


I was using Bakkafrost Salmon back in 2014 when NoVe was open; when I tried it over 6 years ago, I was convinced it was by far, the best tasting, highest grade salmon I have ever tried. Just recently, Bakkafrost chose me to be their brand ambassador and I cant be more honored. You can try this salmon that is not only GMO and antibiotics free, the feed they use is also parasite free, something we have been stressing since I have started my channel. Go to bakkafrostshop.com and use code bakkafrost to get 20% off. Fresh or frozen, their salmon is of the highest grade you can simple defrost, slice and eat raw. The best quality you have ever tried. If youre a restauranteur, serve this to your patrons; they will thank you for it. If youre in middle America and cant find quality salmon at your local marketplace, order this and enjoy the best salmon, hands down. Enjoy!

For your 20% discount, go to bakkafrostshop.com and enter bakkafrost for 20% off.

Music we use...try it for free: email.getambassador.com/wf/click?upn=plt-2FGoapKktRmRAIjC75rX8v-2Bu0Vbx3btWO5v6OXg61-2Byl2Bi7s-2FssQ6OjjVQ2d7_5AQt-2FCMyoG0FmMK0asO9sUOhWcNNvJg9Wf5ROrk6AUmv-2B3QdRmf7pcRuR7cvmJPX-2FXnkWGFf20f8zXtW6EaxO-2FUu5HDG5-2FXQ24QYyUVB7HIyB1Mg8EofmBfoCIPv7AgmMU6DRp4g5agHEYBkb7CbfosfxmZpKATx5DBw8GkG47RIno8uvtrQnLZzlTZoVjx-2FBpaUizKo8OBNymbVhXuP8dmkapHR-2B9T0BQIqFxtOOrzpSrSa4w3ATqqRc7-2BoNe3SU45jWymLAx1BIjNOSQ43P5ubO38F-2FBBGAMCIMIdmXyo9L0FzchwHCNU-2FbLAlcs1O

To buy the products I use in my videos, check out my Amazon Store; the price to you is the same, but I will earn a very small commission.
amazon.com/shop/hiroyukiterada-diariesofamastersushichef

Munchies Sushi Roll from Master Sushi Chef Hiroyuki Terada

Subscribe: http://bit.ly/2wHjb9m
Watch more: (popular video/playlist)
 
Follow Hiroyuki Terada:
Facebook: facebook.com/pages/NoVe-kitchen-and-bar/175557962456764
Instagram: www.instagram.com/diariesofamastersushichef/
Twitter: twitter.com/RealSushiChef

Second Channel: youtube.com/user/MIAMISPICE68

Cameraman Channel: youtube.com/charlespreston

 
Watch More Hiroyuki Terada:
Recent Uploads: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYuWPKACrEdlFbNXtFK52AU
Popular Videos: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuZYtstHx4FrAi8ftIz7sPvz
Extreme Series: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuY19AA30--T67M3K-WGriC8
Low Difficulty Recipes: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYWch7Yc_lFyoSU9_M2Lvw5

Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef

As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…

Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138

New videos every Sunday and Wednesday!

Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com

— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.

At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef

Iron Chef Morimoto on How To Prepare Fish for Sushi


Iron Chef Morimoto is in the Munchies Test Kitchen to demystify how to prepare fresh fish for a variety of sushi and sashimi, with products like sardine, snapper, shrimp, different cuts of tuna, and more. Morimoto shares his expert methods for cleaning, cutting, and presenting sushi, plus techniques like curing sashimi with kombu and torching fish skin.

Subscribe to Munchies here: bit.ly/Subscribe-to-MUNCHIES

All Munchies videos release a full week early on our site: video.vice.com/en_us/channel/munchies

Hungry? Sign up here for the MUNCHIES Recipes newsletter.

www.vice.com/en_us/page/sign-up-for-munchies-recipes-newsletter

Check out munchies.tv for more!

Follow Munchies here:

Facebook: facebook.com/munchies

Twitter: twitter.com/munchies

Tumblr: munchies.tumblr.com

Instagram: instagram.com/munchies

Pinterest: www.pinterest.com/munchies

Foursquare: foursquare.com/munchies

More videos from the VICE network: www.fb.com/vicevideo