Проснуться в незнакомом городе однажды утром — самое приятное чувство на свете. Я ещё много где не была, но это в списке моих дел.
Production Music courtesy of Epidemic Sound
※ ※ ※ Функция субтитров ※ ※ ※
К этому видео предоставлены субтитры на нескольких языках с комментариями и указаниями. Не забудьте включить их ♪
На мобильном устройстве Вы можете включить субтитры, нажав на многоточие в верхнем правом углу экрана.
На компьютере их можно включить посредством нажатия меню субтитров в правой нижней части проигрывателя.
▼Помощь в переводе
Премного благодарностей тем, кто возьмётся за перевод субтитров, рецепта и описания с английского языка на родной.
♚ ССЫЛКИ НА СОЦ. СЕТИ ♚
dasha_pilotessa Inst ► www.instagram.com/dasha_pilotessa/
Я в Контакте►https://vk.com/ponomarih
Inst►https://www.instagram.com/alexander_pilot/
Одноклассники ►https://ok.ru/feed
Facebook►https://www.facebook.com/profile.php?id=100014211156732ilot
Well, This Katana took me too long to make and this was not easy to make it such perfect. Alot of People asked me to make Katana so i tried my best to make a perfect Katana Sword as i can.
All the Processes are below of making this beautiful KATANA:
Forging:
It took me almost three days to hand forge an Iron Chain piece into a long Metal Strip and this was one of my hardest forging ever. I dont have a power hammer so i did all the forging with hands and turned a chain piece into an almost 33 — 34 inches long steel strip.
Grinding:
I started some rough grindings of long strip on my Belt sander and turned the strip into a Katana shaped long steel piece. I also hand sanded the edges with the help of file to remove almost all the roughness of the sword.
o. I made the Blood Groove with the help of rotary grinder.
o. The blade bevel was made by my professional angle grinder.
o. Hand Sanded the blade to remove roughness.
Hardness:
There is a professional way to harden a Katana and that is
Covering the whole sword in a Fire Clay (Insulation) Except the blade bevel.After that we put the sword into the fire and heat it to critical temperature. We use oil to Quench the heated sword in it. Now the Bevel is hard and the remaining sword is annealed. Tempering the blade is the best way to increase the Strength, Hardness and Toughness of the sword.
Hibaki:
This piece is traditionally made by forging some copper or brass but we can also make it by casting these metals. And the purpose of hibaki is to hold the Sheath with the handle.
Handle:
The Handle contains three parts.
o. GUARD: I made the guard by using a thick brass sheet, which is roundly turned into a beautiful metal piece that can show a partition between the handle and the remaining sword.
o. Spacer: This is the little metal piece which fits on tang and controls the fittings of the whole handle so nothing should vibrate in handle.
o. Wood: A nice piece of wood uses as a handle of the sword and that could be Wrapped by some soft (leather) strips.
Forging a KATANA out of Rusted Iron CHAIN
#Forging
#RandomHands
Precautions:
Always wear leather gloves while sanding knives. Always keep a First Aid Kit at your work place.
On this episode of Omakase, chef Yoshihiko Kousaka demonstrates his jigami sushi techniques using Japanese fish and lobster at his Michelin-starred restaurant Kosaka in New York City.
Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry.
ИНДИЯ БЛОГ #90. Как и ЧЕМ кормят в индийском поезде MUMBAI RAJDHANI. Кормят бесплатно 7 РАЗ за 15 часов! Прогулка по рынку в Дели. Еду на поезде в Бомбей в классе 2AC.
00:37 Как включить оповещения о новых видео на канале
01:57 Я на рынке Карол Баг Karol Bagh
02:08 Индийская уличная еда лепешки Пури — жареные в масле шкурки от чебуреков)
02:41 Самый лучший базарный оратор в Индии
04:33 Красивый соус с сыром и масала чай на улице
06:28 Кафе Drunk Yard на Paharganj Main Bazar. Йогурт Lassi
07:15 Вкусный рис с овощами
07:23 Я — в поезде Мумбай Раджхани еду в Бомбей
08:38 Еда в поезде номер один. Закуска. Сок орешки пирожок самоса и сэндвич
17:17 Еда в поезде номер два — набор для кофе и кипяток в термосе
25:10 Еда в поезде номер три — Томатный суп и крекеры с маслом
27:44 Еда в поезде номер четыре — Большой обед овощи с сыром, рис йогурт и гороховый суп — Дал с лепешками чапати
33:25 Еда в поезде номер пять — ванильное мороженое
33:49 туалетное сэлфи
35:20 Еда в поезде номер шесть — утренний Чай с печеньем
36:44 Еда в поезде номер семь Горячий завтрак — сок овощные котлеты серый хлеб с маслом и джем
— весь блог: goo.gl/wUDBSV
— Сайт imtv.musbench.com
— Вступайте в паблик канала www.facebook.com/groups/IndiaBlog/
— Посмотреть другие наши видео: goo.gl/6JoHxh
— email: imtv@musbench.com
facebook: www.facebook.com/shanti.das.71
Vkonkakte: vk.com/id193611613
— Credits:
ES_Beats And RnB 10
ES_Beats And RnB 4
from epidemicsound.com
Licensed for Scalelab MCN partner