Подпишитесь на AdMe: goo.gl/DgUonf
— «С понедельника начну новую жизнь, буду ходить в тренажерный зал, заниматься йогой, делать самомассаж, качать пресс…» — каждый из нас периодически ставит себе какие-то цели и не достигает их, переносит на следующий месяц, на несколько месяцев, на год.
Иногда мы рьяно начинаем выполнять задуманное, но, прозанимавшись, к примеру, 3 раза в неделю в тренажерном зале по несколько часов, бросаем занятия на долгое время. Почему так происходит? Потому что нагрузка большая, потому что надоедает, а привычка еще не выработана.
— Мы в социальных сетях:
Ну вот и настала зима, а это значит что самое время готовить холодец. По особенному вкусным он получается из нескольких видов мяса. Сегодня предлагаю Вам приготовить деревенский сборный холодец. Обязательно к приготовлению!
В уходящем 2020 мы поняли, что человеческая жизнь для самого человека и его родственников бесценна. А сколько она стоит для общества и государства?
Из выпуска вы узнаете, сколько давали за душу крепостного, и какие р@бы существуют до сих пор, сколько налогов мы на самом деле платим в России, какое изобретение оказалось дороже жизни человека, и чья жизнь стоит дороже всего.
2020 уходит, а мы остаемся: ждите еще два выпуска до конца года.
Над выпуском работали:
Ян Лапотков
Вадим Куликов
Александр Щербак
Андрей Алексин
Андрей Савельев
Павел Жданов
Александр Репецкий
Катя Адаричева
Opsi
Уровень Бог
Программа «Галилео» задалась целью — создать современную детскую площадку. Для этой задачи мы собрали группу юных экспертов — детей. Эксперты создадут из пластилина площадку, а мы с помощью специалистов постараемся воплотить детские фантазии в жизнь. Что у нас получилось? Ответ, как всегда, в нашем сюжете.
Редактор: Роньжина Светлана
Автор: Поддубецкая Зоя
Режиссер: Татьяна Гулина
Tokyo Tsukiji market is home to mouthwatering street food. We wander through and uncover many of the must try dishes in the world famous market.
A huge thanks to Japan Wonder Travel for assisting with the filming in Tsukiji market. Their experience of the secret spots behind the scenes made it all possible.
— Fantastic TSUKIJI Street Food Tour with the Experts
► bit.ly/2D0OVIZ
Smooth Teppanyaki in Central Kyoto, Hoen, to date the first Teppanyaki restaurant in Japan which included Japanese Pepper into their cooking 29:53 (Japanese pepper is closely related to Sichuan Pepper). Lunch meals start at around 5,000 Yen, this «Gourmet Lunch Homare» is the most expensive set menu for lunch.
This amazing chef creates mind-blowing food illusions that will definitely impress you!
Chef Ben Churchill has been a professional chef for over 10 years. Around 3 years ago, he realised there was one area of cooking he had never really dabbled in: pastry. He started teaching himself the basics but soon grew tired of the conventional aspects of the pastry world. Everyone was doing the same cakes, mousses and pastries. This is when he started thinking about lemons. Could chocolate be worked to form the shape of a fruit, but contain a hidden surprise? He crudely constructed a chocolate shell by moulding yellow chocolate around a lemon, cutting the citrus fruit out then joining it back together, but not before filling it with chocolate ganache. It worked! It was rough, and crudely made, but it worked! Now his mind was opened. What else could be done? What else can be made? How far can desserts go? So he started experimenting. Carrot cake shaped like a carrot, beetroot shaped brownies, coconut mushroom meringues. With each dessert he was teaching himself new skills, new ideas. This is when he started to move even deeper into what he calls ‘food illusions’; desserts designed to trick and confuse. The ethos has always been the same however. The flavours must always remain true to the theme. A dessert based on the computer game Fallout, for example, should include flavours relevant to a post nuclear wasteland: sour sugar, lemonade, popping candy.
As the desserts became more elaborate, so started the criticism. Some people in the world online couldn’t believe they were edible. They must be constructed with something other than food. So he decided to start filming himself making them. He showed himself creating, then eating the food illusions. This is when his profile really grew. His Facebook and Instagram started gaining followers, the video quality and editing skills improved, and the desserts kept on coming.
People watching the desserts just wasn’t enough for him. He wanted people to experience them for themselves, to try making them, to start thinking like he does. So he began writing «Food Illusions volume 1». A compilation of some techniques, thoughts, articles and of course full desserts. Completely self-produced, from the photos to the design, it was released in November 2017 through Amazon. It was very well received by food illusion fans both new and old, and has shifted over 1,000 copies to date.
What next? As of late his desserts have taken a sinister turn. Following on from the success of his washing up sponge dessert (olive oil sponge, topped with a mint crumb and served with a milk foam and apple puree to replicate a scrubbing sponge) he is now playing on the idea of not only making desserts that look like other things, but making them resemble unappealing items. The idea is to challenge people’s perceptions of taste. To add that element of surprise, and be delicious. Examples include the edible soap bar (lemon parfait, lavender gel and chamomile shortbread), the mouldy orange (a conventional mirror glazed imitation orange, but with the addition of bubble gum meringue powder for a realistic mouldy look) and most famously, the edible ashtray. A vanilla pannacotta set in an ashtray, topped with silver chocolate, meringue ash and chocolate cigarette butts. The reactions have been better than expected. Love it or hate it, they definitely get people talking. These desserts will set the theme for his next book, «Food illusions volume 2». There will be many desserts in the same style as these. Food to make your skin crawl but stomach celebrate, as well as tutorials on silicone mould making, more techniques and musings.
ПРЕМЬЕРА 2020 только вышла! СОНАТА ДЛЯ ГОРНИЧНОЙ Русские мелодрамы 2020 новинки, фильмы HD
Недвижимость в Москве… Для кого-то это мечта, а для Марины суровые будни. Она – горничная в компании, сдающей квартиры посуточно. Романтика большого города предстает перед ней с изнанки. Командировочные, меняющие девушек чаще, чем она успевает сменить простыни, скандальные туристы, оставляющие за собой чудовищный беспорядок… Вот и Игорь, который с места в карьер предлагает ей чашечку кофе, кажется таким же, как все. А Игорю просто немного страшно: он приехал в Москву, чтобы встретиться с дочерью, которую не видел пять лет. Он одинок, она почти уже не мечтает о любви. Смогут ли они разглядеть друг друга?
Как познакомиться с японкой в интернете
Многие спрашивают о том, как можно познакомиться с японкой или японцем в интернете. В этом видео я рассказываю о том, как это можно сделать.
Мне удалось пробраться в гримерку японского уличного мюзикла и пообщаться с актерами. А после зайти в крупнейший китайский квартал с двумя очаровательными девушками и попробовать китайской уличной еды.