0.00
0 читателей, 4524 топика

Как я оказалась в России и учила русский язык [CC: Eng, Kor]


Рассказ кореянки об опыте изучения русского языка в России, Санкт-Петербург. Тяжело ли учить русский язык, и как это делать эффективнее.

#русскийязык #러시아어 #кореянка #иностранцы #russian #жизньвроссии #иностранка

Instagram (@hhwang.ru): www.instagram.com/hhwang.ru

Ссылка на мой аккаунт на Pikabu: pikabu.ru/profile/hhwang — Там вы можете найти мои посты про Корею.

#어학연수 #блог

Что меня удивило на работе в России? Мнение и впечатления кореянки об условиях труда


Кореянка рассказывает о своем опыте жизни и работы в России. Каково быть иностранцем и работать в России? Что больше всего удивило на работе? Чай, коллеги, 8 марта и права сотрудников.

Instagram (@hhwang.ru): www.instagram.com/hhwang.ru

Ссылка на мой аккаунт на Pikabu: pikabu.ru/profile/hhwang — Там вы можете найти мои посты про Корею.

#работавроссии #кореянка #иностранка

Квадратные арбузы Японии / Square watermelons Japan / 四角スイカ


Подписывайтесь на HD канал RTR Japan:
www.youtube.com/c/RTRJapan

English version is here: youtu.be/2JNSpMhJLvg

В японский префектуре Кагава на острове Сикоку выращивают арбузы не характерной для этих плодов кубической формы. Репортаж из Японии на канале RTR Japan.

Японская Методика Преодоления Лени


Подпишитесь на AdMe: goo.gl/DgUonf
— «С понедельника начну новую жизнь, буду ходить в тренажерный зал, заниматься йогой, делать самомассаж, качать пресс…» — каждый из нас периодически ставит себе какие-то цели и не достигает их, переносит на следующий месяц, на несколько месяцев, на год.
Иногда мы рьяно начинаем выполнять задуманное, но, прозанимавшись, к примеру, 3 раза в неделю в тренажерном зале по несколько часов, бросаем занятия на долгое время. Почему так происходит? Потому что нагрузка большая, потому что надоедает, а привычка еще не выработана.
— Мы в социальных сетях:

Facebook: www.facebook.com/www.adme.ru/?fref=ts
5-Minute Crafts на Youtube: www.goo.gl/8JVmuC

— Больше классных статей и видео на adme.ru/

ХОЛОДЕЦ ДЕРЕВЕНСКИЙ СБОРНЫЙ ИЗ 4Х ВИДОВ МЯСА


Ну вот и настала зима, а это значит что самое время готовить холодец. По особенному вкусным он получается из нескольких видов мяса. Сегодня предлагаю Вам приготовить деревенский сборный холодец. Обязательно к приготовлению!

Инстаграм — www.instagram.com/senyavdele/

СЕНЯ В ТЕМЕ — www.youtube.com/channel/UCCNQ182bfqKXyd12hFc4DvA
SEMENOVBET — www.youtube.com/channel/UCmjlw_SbahCLBo-WvfDZC-g
СЕНЯ В ДЕЛЕ — www.youtube.com/channel/UCcY245vE_FtqanRpMViOeSQ?view_as=subscriber
ГРУППА ВК: vk.com/senyavdele ПОДПИСЫВАЙТЕСЬ!
ГРУППА В ОДНОКЛАССНИКАХ: ok.ru/senyavdele

По вопросам сотрудничества — Senyavdele.Rek@yandex.ru

Ингредиенты:
Говяжьи копыта 4шт
Говяжья грудинка на кости 2кг
Индейка 2 ножки
Свиная рулька 2шт
Домашняя курица
Лук
Морковь
Чеснок
Перец горошком
Лавровый лист
Соль

Сколько стоит ТВОЯ ЖИЗНЬ? — ТОПЛЕС


В уходящем 2020 мы поняли, что человеческая жизнь для самого человека и его родственников бесценна. А сколько она стоит для общества и государства?

Из выпуска вы узнаете, сколько давали за душу крепостного, и какие р@бы существуют до сих пор, сколько налогов мы на самом деле платим в России, какое изобретение оказалось дороже жизни человека, и чья жизнь стоит дороже всего.

2020 уходит, а мы остаемся: ждите еще два выпуска до конца года.

В выпуске использованы кадры с Бастой: www.youtube.com/user/gazgolder
Киевстонером: www.youtube.com/channel/UCLfl0-wKIqC2g0d_brWv_Yg

↓↓↓

ДОПОЛНИТЕЛЬНУЮ ИНФОРМАЦИЮ К ВЫПУСКУ ИЩИ ЗДЕСЬ:

TELEGRAM ► t.me/toplesofficial
ГРУППА VK ► vk.com/toples_show

Я В VK ► vk.com/yanlapotkov
INSTAGRAM ► www.instagram.com/yan_lapotkov/

↓↓↓

Смотрите больше видео:
КОСМОС ► goo.gl/uCkfD3
ТЕХНОЛОГИИ ► goo.gl/vLdH2H
ИГРЫ ► goo.gl/17LhoN
ЗАГАДКИ ► goo.gl/ZUgWGD
СТРАХ ► goo.gl/b6fu5K
КУЛЬТУРА ► goo.gl/jn93tz
ОЧЕНЬ ИНТЕРЕСНЫЕ ► goo.gl/Prcrtj

Реклама, сотрудничество: toples.show@gmail.com

#ТОПЛЕС #ЯНТОПЛЕС #ЯНЛАПОТКОВ #TOPLES

ИСТОЧНИКИ: bit.ly/toples_value_of_life

Над выпуском работали:
Ян Лапотков
Вадим Куликов
Александр Щербак
Андрей Алексин
Андрей Савельев
Павел Жданов
Александр Репецкий
Катя Адаричева
Opsi
Уровень Бог

Галилео. Детские площадки


№1023 от 23.01.2013

Программа «Галилео» задалась целью — создать современную детскую площадку. Для этой задачи мы собрали группу юных экспертов — детей. Эксперты создадут из пластилина площадку, а мы с помощью специалистов постараемся воплотить детские фантазии в жизнь. Что у нас получилось? Ответ, как всегда, в нашем сюжете.

Редактор: Роньжина Светлана
Автор: Поддубецкая Зоя
Режиссер: Татьяна Гулина

6 Must Try Japanese Dishes in Tokyo | Tsukiji Street Food


Tokyo Tsukiji market is home to mouthwatering street food. We wander through and uncover many of the must try dishes in the world famous market.

A huge thanks to Japan Wonder Travel for assisting with the filming in Tsukiji market. Their experience of the secret spots behind the scenes made it all possible.

— Fantastic TSUKIJI Street Food Tour with the Experts
bit.ly/2D0OVIZ

— TOKYO Guided Tours with the Experts
bit.ly/2XuGPlc

► WEEKLY Podcast: hyperurl.co/nhgr30
► BEHIND the scenes Patreon: goo.gl/NWEoQm

**FOLLOW THE ADVENTURE**
► Facebook: www.facebook.com/abroadinjapan/
► Twitter: twitter.com/AbroadInJapan
► Instagram: @abroadinjapan

**EQUIPMENT I USE**
► MAIN Camera: amzn.to/2HSSdmy
► INDOOR Lens: amzn.to/2jyPOPm
► OUTDOOR Lens: amzn.to/2rnAt7O
► FAVOURITE Lens: amzn.to/2jwqyJm
► BACKUP Camera: amzn.to/2jvhILY
► STABILISED Camera: amzn.to/2HR3ljI

Business Enquiries: info@lifebridge.jp

#tsukiji #japanfood

MIND-BLOWING FOOD ILLUSIONS THAT WILL PLAY TRICKS ON YOUR EYES


This amazing chef creates mind-blowing food illusions that will definitely impress you!

Chef Ben Churchill has been a professional chef for over 10 years. Around 3 years ago, he realised there was one area of cooking he had never really dabbled in: pastry. He started teaching himself the basics but soon grew tired of the conventional aspects of the pastry world. Everyone was doing the same cakes, mousses and pastries. This is when he started thinking about lemons. Could chocolate be worked to form the shape of a fruit, but contain a hidden surprise? He crudely constructed a chocolate shell by moulding yellow chocolate around a lemon, cutting the citrus fruit out then joining it back together, but not before filling it with chocolate ganache. It worked! It was rough, and crudely made, but it worked! Now his mind was opened. What else could be done? What else can be made? How far can desserts go? So he started experimenting. Carrot cake shaped like a carrot, beetroot shaped brownies, coconut mushroom meringues. With each dessert he was teaching himself new skills, new ideas. This is when he started to move even deeper into what he calls ‘food illusions’; desserts designed to trick and confuse. The ethos has always been the same however. The flavours must always remain true to the theme. A dessert based on the computer game Fallout, for example, should include flavours relevant to a post nuclear wasteland: sour sugar, lemonade, popping candy.

As the desserts became more elaborate, so started the criticism. Some people in the world online couldn’t believe they were edible. They must be constructed with something other than food. So he decided to start filming himself making them. He showed himself creating, then eating the food illusions. This is when his profile really grew. His Facebook and Instagram started gaining followers, the video quality and editing skills improved, and the desserts kept on coming.

People watching the desserts just wasn’t enough for him. He wanted people to experience them for themselves, to try making them, to start thinking like he does. So he began writing «Food Illusions volume 1». A compilation of some techniques, thoughts, articles and of course full desserts. Completely self-produced, from the photos to the design, it was released in November 2017 through Amazon. It was very well received by food illusion fans both new and old, and has shifted over 1,000 copies to date.

What next? As of late his desserts have taken a sinister turn. Following on from the success of his washing up sponge dessert (olive oil sponge, topped with a mint crumb and served with a milk foam and apple puree to replicate a scrubbing sponge) he is now playing on the idea of not only making desserts that look like other things, but making them resemble unappealing items. The idea is to challenge people’s perceptions of taste. To add that element of surprise, and be delicious. Examples include the edible soap bar (lemon parfait, lavender gel and chamomile shortbread), the mouldy orange (a conventional mirror glazed imitation orange, but with the addition of bubble gum meringue powder for a realistic mouldy look) and most famously, the edible ashtray. A vanilla pannacotta set in an ashtray, topped with silver chocolate, meringue ash and chocolate cigarette butts. The reactions have been better than expected. Love it or hate it, they definitely get people talking. These desserts will set the theme for his next book, «Food illusions volume 2». There will be many desserts in the same style as these. Food to make your skin crawl but stomach celebrate, as well as tutorials on silicone mould making, more techniques and musings.

TIMESTAMPS:

0:12 — Washing Up Sponge Food Illusion;

0:42 — An Ashtray Illusion;

1:27 — The Mouldy Satsuma Dessert;

1:57 — Dirt And Worms Illusion;

2:42 — The Edible Soap Bar;

3:35 — Raw Chicken Food Illusion;

5:55 — The Fried Egg Illusion;

6:33 — The Jacket Potato;

7:19 — Beetroot And Chocolate Brownie;

7:52 — Fish Finger Sandwich Illusion;

8:34 — Victoria Sponge And Beans Dessert;

9:38 — Dessert That Looks Like A Boiled Egg;

10:48 — Full English Breakfast Illusion;

11:29 — The Maggot Infested Apple Illusion.

Via:
www.facebook.com/thefoodillusionist
www.instagram.com/chefbenchurchill

Music by Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/
— Subscribe to Now Ive Seen Everything: goo.gl/xiBW7v

Our Social Media:

Facebook: www.facebook.com/seen.everything
Instagram: www.instagram.com/now.ive.seen.everything
— More articles: brightside.me