0.00
0 читателей, 4524 топика

НА КВАСЕ или КЕФИРЕ? | КАКУЮ ОКРОШКУ ВЫБЕРУТ КОРЕЙЦЫ??


Всё-таки как вкуснее окрошка?? На квасе или кефире? Корейцы попробуют ответить на этот вопрос, первый раз пробуя окрошку! Как будет реакция и какой вариант победил — ответ в этом видео!

www.youtube.com/hhwang/join — Поддержать меня и получить бонусы
• hhwang.ru@gmail.com — По вопросам рекламы и сотрудничества
www.instagram.com/hhwang.ru — Мой Instagram (@hhwang.ru )
vk.com/hhwangru — Моя группа в контакте:
pikabu.ru/profile/hhwang — Мои посты о Корее на Пикабу (Pikabu)

#окрошка #квас #кефир #hhwang #хеён #корея #южнаякорея #корейцы #кореянкаготовит

Обзор ДОНЕР 42 | Шаурма от Додо Пицца и Федора Овчинникова


Магазин корейской еды — www.ozon.ru/seller/koreanfood-80286/
— Интересные ссылки:
1️⃣ По рекламе Pokashevarim@avtormedia.ru
2️⃣ Официальный сайт goo.gl/z1r4Wh
3️⃣ Instagram goo.gl/BH3fgH
4️⃣ Telegram telete.in/pokashevarim
5️⃣ Группа ВК goo.gl/JdEShf
6️⃣ Страница ВК goo.gl/GG563r
7️⃣ Facebook goo.gl/MYpr9P
8️⃣ Одноклассники goo.gl/WEqEEx

Видео снято для канала Покашеварим, на котором представлены следующие темы: рецепты выпечки, рецепты тортов, рецепты мяса, рецепты для духовки, рецепты завтраков, рецепты на новый год, рецепты салатов, рецепты закусок, необычные рецепты, простые рецепты, быстрые рецепты, мастер-классы, рецепты на день рождения, на праздник, украшения для тортов, крем. Виталий Покашеварим расскажет как приготовить крем, закуски, напитки, соусы, маринад. На канале также можно увидеть обзоры на доставки еды по Москве, доставки суши, доставка роллов, доставка грузинской кухни, доставка китайской еды, доставка хинкали, мантов, шашлыка (или шашлыков), пироги и много другое. Также есть рейтинг доставок по Москве. В рамках рубрики Жертва маркетинга много различных обзоров на еду из магазинов, такие как чебупицца, чебупелли, хотстеры, чебуреки, пельмени, сэндвичи, замороженные супы, пицца и прочее. Конечно же обзоры это хорошо, но видео рецепты лучше, так как вы сами поймете как готовить, как приготовить, сколько выпекать, сколько варить, как нарезать, сколько жарить то или иное блюдо.

Для коммерческих предложений Pokashevarim@avtormedia.ru фудблогер dodo pizza додо пицца обзор еды

EXTREMELY GRAPHIC: Lobster Cantonese (Chinese Inspired)


If you have a problem with us NOT CLEANING the insides of a lobster before cooking, you will have a problem with Gordon Ramsey doing the same exact thing… www.youtube.com/watch?v=zhK4HF_oRho

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shows you how to make this amazing delicious Chinese inspired dish, Lobster Cantonese. Maine lobsters can be found anywhere but in the worst case, if you cant find it you can use frozen lobster tails or even shrimp. We chose to use a fresh 3 pound Maine lobster for its succulent sweet meat.

Our ingredients are very easy to find:
Soy Sauce
Fresh Ginger
Fresh Scallions
Butter
Garlic
Honey
Sambal (chilli)

The hardest part may be dispatching a live lobster but if you follow our suggestion in this video by beginning at the very top of its head and cutting straight down, this should be the «most» humane way. In our other video, we showed another way to dispatch a lobster by cutting the heart first; we were met with extreme hate and scathing comments, but we still stand by our original way.

The rest of the world throws live lobsters into a large vat of boiling water so honestly, theres more than one way to dispatch a lobster.

We hope you find this video helpful and inspiring and that youll try this recipe at home with a delicious lobster or another type of fresh shell fish.

This dish or a variant of it will be on our menu this year so do pass on by to give it a try.

Comment below and do let us know how your variation went. As always, thank you for watching and we look forward to seeing you in our next video :)

Follow Hiroyuki Terada:
Facebook: facebook.com/pages/NoVe-kitchen-and-bar/175557962456764
Instagram: www.instagram.com/diariesofamastersushichef/
Twitter: twitter.com/RealSushiChef

Hiros Second Channel:
youtube.com/user/MIAMISPICE68

Cameramans Channel:
www.youtube.com/charlespreston

Watch More Hiroyuki Terada:
Recent Uploads: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYuWPKACrEdlFbNXtFK52AU
Popular Videos: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuZYtstHx4FrAi8ftIz7sPvz
Extreme Series: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuY19AA30--T67M3K-WGriC8
Low Difficulty Recipes: youtube.com/playlist?list=PLw4w6pxDkwuYWch7Yc_lFyoSU9_M2Lvw5

Support our Patreon page to see exclusive content not seen on YouTube, videos that will make you a better sushi chef, and recipes that will dazzle your tastebuds...Master Sushi Chef Hiroyuki Terada shares his utmost intimate knowledge with you. www.patreon.com/diariesofamastersushichef


As always, we wish to thank all of our fans for spending time here with us on YouTube. Were all humbled and grateful for all of you and for all the sweet, kind and spirited comments. See you in the next episode…

Send fan mail and products to be reviewed to:
Hiroyuki Terada
6815 Biscayne Blvd,
Suite 103-451
Miami, FL 33138

New videos every Sunday and Wednesday!

Business Inquiries: diariesofamastersushichef@gmail.com

— About Master Sushi Chef Hiroyuki Terada:

Master Sushi Chef Hiroyuki Terada is one of the top Japanese Chefs in the entire world and the most popular Japanese chef on YouTube.

At age 10, Terada learned the basics of sushi from his father and then went on to attend RKC Chefs School in Kochi, Japan from 1987-1989. He soon earned a nickname for his fast knife, attention to detail, divine presentation and ability to create new dishes and accents based on traditional Japanese cuisine. After graduating RKC Chef School, he was called to serve under Master Chef Kondo at Yuzuan restaurant in Kochi, Japan from 1989-1992. Mr. Kondo is the master of Kansai style cooking, considered to be the high-end of Japanese cuisine. Terada earned the title Master Sushi Chef by becoming the standing head sushi chef

Семейный ресторан Mama Chew. Крабы на крыше. Славный Обзор.


Скачай Викинги, получи 200 золота!
Android — bit.ly/2EQvBOL
iOS — bit.ly/2C7ozSK
КОНКУРС MacBook Pro — vk.com/club161538512

Группа Вы чо мне привезли? —
vk.com/foodfails
Группа ВК-
vk.com/atpiska
Чисто рецепты — vk.com/club103827516
Мой инстаграмчик-
www.instagram.com/oblomoffood/ Мой мерч-
vk.com/nicemerch

Japanese Street Food - GIANT FRIED OYSTERS Okinawa Seafood Japan


ytimg.preload(https://r15---sn-axq7sn7s.googlevideo.com/generate_204);ytimg.preload(https://r15---sn-axq7sn7s.googlevideo.com/generate_204?conn2);Japanese Street Food — GIANT FRIED OYSTERS Okinawa Seafood Japan — YouTube<link rel=«alternate» type=«application/json oembed» href=«www.youtube.com/oembed?format=json

Япония — большая поездка по всей стране


Дешевые авиабилеты и отели я покупаю на своей странице: www.tema.ru/start/

*****
Все рассказы обо всех поездках во все страны — www.tema.ru/travel/

*****
Таймкоды:
00:00 Начало
06:22 Саппоро
25:14 Асахикава
33:27 Хираидзуми
38:08 Исиномаки
41:29 Уцуномия
43:04 Томиока
44:52 Нагоя
53:20 Такамацу
56:08 Хиросима
1:02:13 Миядзима
1:05:42 Кокура
1:12:58 Кумамото
1:16:46 Нагасаки
1:23:03 Токио

На фуре из России в Шанхай.1серия,первые проблемы.


Первая серия об интересном рейсе в Шанхай.Еду с китайцем переводчиком.Быстро по России и мы в Китае.Отказала автономка, адблю и замерзло колесо.
мой инста @vitaliy34nikiforov

вот каналы из которых несколько кадров о Маньчжурии.посмотрите, очень интересно

www.youtube.com/watch?v=j9dFKPtmxSk
www.youtube.com/watch?v=BC4Ug-kVLvY
аэросъемка Забайкальск
www.youtube.com/watch?v=814cApo9iwc

#дальнобой,#ман,#китай,#рейсы_за_границу,#шанхай,