sunray.advert@gmail.com
___________________________________________________
VK: vk.com/id168352990
___________________________________________________
Instagram: www.instagram.com/vanzai_live/
___________________________________________________
ВСЕМ ПРИВЕТ. В ЧЕСТЬ 2-Х МИЛЛИОНОВ ПОДПИСЧИКОВ МЫ РЕШИЛИ СДЕЛАТЬ НЕ СОВСЕМ СТАНДАРТНОЕ ВИДЕО. А ИМЕННО ОТПРАВИТЬСЯ В ЛЕС НА 24 ЧАСА И ПОПЫТАТЬСЯ ВЫЖИТЬ.
В данном видео я расскажу про поразительную и просто невероятную историю выживания. Вы узнаете об одном интересном случае произошедшем в джунглях Амазонии.
Нагрянули в святая святых! Что такое китайская столовая? Что есть поесть в китайской столовой? Голодные китайцы в китайской столовой. Голодные русские в китайской столовой делают обзор китайской еды!
❶ МОЙ ОСНОВНОЙ КАНАЛ ☛ goo.gl/hdMD3c ☚
❷ INSTAGRAM ☛ goo.gl/mnv4ZZ ☚
➌ ГРУППА VK ☛ vk.com/himansecurity ☚
⇈ ЗДЕСЬ ПРОВОДИТСЯ НАБОР УЧАСТНИКОВ ⇈
Привет! В этом видео подписчики посоревнуются в турнире по поеданию лапши быстрого приготовления! В этом челлендже они поборются за 5000 рублей! Победит тот кто съесть больше всех!
Смотри ролик и узнай какие задания ждут участников!
Приятного просмотра!
Чёрный против Белого. В этом видео мы с Никки маккален обменялись сюрпризами, купленными в Fix Price #фикспрайс #подарки #челлендж
♡♡♡------♡♡♡------♡♡♡
90-year old Mdm Leong swears by her Wonton Noodle recipe, given to her even before World War II, when they sold for 20 cents a bowl, and tomato ketchup was obligatory. 70-year old Mr Teo still makes from scratch, pork sausages and meat rolls in beancurd skins. The recipe is courtesy of his grandfather who learnt it more than 90 years ago.
Found only in Singapore and infrequently is Satay Beehoon. Rice vermicelli doused with unctuous scoops of savoury peanut sauce. The dish also contains plump pieces of cuttlefish; these aren’t cooked, but reconstituted from its sun-dried version using a special alkali and lots of soaking time. Madam Letchmi makes fresh Appam and Thosai, but unlike the Indian originals, she morphed her generations-old recipe to fit Singaporean tastebuds: fluffy in the centre, crispy on the edges and eaten with freshly grated coconut and orange-coloured sugar.
======
About Belly Of A Nation 2: Step into the lives of Singapore hawkers cooking up salivating dishes of Oyster Omelette, Nasi Briyani, Appam. Filmed before and over the COVID-19 pandemic, will all of them be able to make it or will some end up folding for good?
======
#CNAInsider #SingaporeFood #BellyOfANationCNA #StreetFoodAsia